Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2016, 12:17
Čas čítania 0:00
Simon K.

Nepríjemné faux-pas fitnesáka Jeffa Seida, ktorý sa pohral s fotkou vo Photoshope

ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Do nepríjemnej situácie sa dostal Jeff Seid, keď sa trošku pohral s Photoshopom, no neuvedomil si jednu vec.

To, že má Jeff Seid výbornú postavu, asi netreba hovoriť. Okrem iného sme si o jeho ceste fitness priemyslom písali už dávno v tomto našom článku. Mnohí ho milujú, iní nenávidia, no po poslednom faux-pas Jeffa sa pravdepodobne rozšíri tá druhá skupina. Nechceme sa zaoberať podobnými článkami ako je tento, ale v krátkosti informovať o novinkách z fitness sveta je potrebné tiež. Všetci vieme, aký je fitness priemysel skazený a čo všetko sa propaguje, na akých produktoch sa zarábajú peniaze, a takisto vieme, že v tomto priemysle funguje Photoshop. Niekedy si to nevšimneme, no inokedy môže byť človek pozorný, podobne, ako tomu bolo teraz v prípade Jeffa Seida.

Všetko to ale začalo u jeho kamaráta, ktorému hovoria Chestbrah (poznáš určite vďaka Zyzzovi). Rozhodol sa jednu z ich spoločných fotiek hodiť na svoj Instagram. To si však asi nevšimol Jeff, ktorý rovnakú fotku po dlhšom čase takisto chcel zavesiť na svoj profil, no ešte pred tým použil nejaké tie filtre Photoshop. Očividne zväčšený Jeff však neskôr zistil, že Chestbrah originálnu fotku pred istým obdobím uverejnil na svojom profile (mimochodom, on sa vtedy pohral s Photoshopom tiež v oblasti trapézov), a tak sme tu mali dve fotky. Jednu originálnu a druhú, kde Jeff tak trošku narástol. Ako to skončilo? No predsa vymazaním fotografie. Je to trošku úbohé a hlavne zbytočné, najmä keď vás sleduje 1,5 milióna ľudí, no Photoshop je kamarát viacerých zo sveta fitness, najmä niektorých žien, ktoré si rady skrášlia svoje gluteály.

Originálna fotka / Jeffova fotka

Nepríjemné faux-pas fitnesáka Jeffa Seida, ktorý sa pohral s fotkou vo Photoshope
Domov
Zdieľať
Diskusia