Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 13:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias si vymazal všetky fotky z Instagramu. Čo týmto krokom sleduje?

HUDBA INSTAGRAM YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Fanúšikovia si najprv mysleli, že môže isť o konflikt v labeli Milion Plus, túto teóriu však dnes môžeme vyvrátiť. Pri akých príležitostiach si v zahraničí interpreti vymazávajú Instagram?

Mnohí fanúšikovia Yzomandiasa si všimli, že si pred niekoľkými desiatkami hodín vymazal zo svojho oficiálneho instagramového profilu všetky príspevky. Keďže ide o primárnu platformu, prostredníctvom ktorej komunikoval s verejnosťou a bol na nej aj veľmi aktívny, pochopiteľne ide o prekvapenie.

Jeden z hlavných pilierov Milion+ znepokojil všímavých fans aj tým, že tesne pred vymazaním všetkých fotiek a videí napísal pod jednu z fotiek Nik Tenda komentár, ktorý si niektorí vysvetlili ako náznak konfliktu. Tieto fámy môžeme s určitosťou vyvrátiť, pravdou však ostáva, že aj v zahraničí sa interpreti často k podobným krokom uchyľujú, pričom zakaždým je motivácia rovnaká – chcú fanúšikom niečo dôležité oznámiť. 

Yzomandias si vymazal všetky fotky z Instagramu. Čo týmto krokom sleduje?

Najčastejšie ide o vec, na ktorej im záleží natoľko, aby sa na ňu upriamilo čo najviac pozornosti. Zároveň môže ísť o snahu nevenovať zbytočne veľa času sociálnym sieťam. Podobnú taktiku už viackrát zvolil napríklad The Weeknd, keď sa potreboval sústrediť na tvorbu.

V tejto súvislosti by sme sa teda mohli dočkať novej hudby alebo akéhokoľvek iného projektu. Yzomandias patrí k najpracovitejším interpretom v Československu a nie je pre to vylúčené, že začal byť aktívny aj v inej ako hudobnej oblasti. Veľmi radi sa však necháme prekvapiť a rovnako budeme radi, keď nám v diskusii napíšeš, aký je podľa dôvod tohto Yzovho kroku. 

Odporúčané
Prečo je Milion Plus najprogresívnejším rapovým vydavateľstvom u nás? Prečo je Milion Plus najprogresívnejším rapovým vydavateľstvom u nás? 28. mája 2019, 11:33
Domov
Zdieľať
Diskusia