Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2019, 17:50
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Real Madrid chce za Mbappého údajne vysoliť obrovskú sumu. Až štvornásobok toho, čo klub zinkasoval za Ronalda

ŠPORT CRISTIANO RONALDO KYLIAN MBAPPÉ REAL MADRID
Uložiť Uložené

Kráľovský veľkoklub chce posilniť útok.

Od odchodu Ronalda Real Madrid nepodáva až také presvedčivé výkony. Hlavne zo začiatku sezóny to vyzeralo tragicky, našťastie sa hráči bieleho baletu chytili a dnes sú na druhom mieste. Túto sezónu to však nie je súboj medzi Barcelonou a Realom Madrid. Medzi prvými desiatimi klubmi je v tabuľke len 6 bodov rozdiel.

Možno aj preto sa kráľovský klub obzerá po nových posilách. S obranou túto sezónu problém Real nemá, dostal v lige len 9 gólov, menej dostalo len Atlético Madrid, a to 8. Ani v útoku to už nie je také zlé, ako na začiatku sezóny, Real strelil už 25 gólov, z ktorých dal 9 francúzsky útočník Karim Benzema. Okrem neho sa však nie je na koho strelecky spoľahnúť, druhý najlepší strelec tímu je Gareth Bale s dvomi gólmi.

Real Madrid chce za Mbappého údajne vysoliť obrovskú sumu. Až štvornásobok toho, čo klub zinkasoval za Ronalda
Zdroj: TASR/AP Photo/Michel Euler

Real Madrid sa možno aj preto začal obzerať po útočníkoch. Momentálne sa skloňuje meno francúzskeho mladíka Kyliana Mbappého. Tento stále len 20-ročný strelec je forme a podľa francúzskeho denníka Le Parisien je zaň Real Madrid ochotný zaplatiť 441 miliónov USD, čiže 400 mil. eur, píše Business Insider. Ak pripočítame aj mzdu hráča, táto suma by sa mohla vyšplhať až na pol miliardy. 

Len aby bolo jasné, o akej astronomickej sume píšeme, Juventus Turín minul na prestup Cristiana Ronalda 112 miliónov. Ďalších 30 miliónov ročne ich stojí plat pre Portugalčana.

Domov
Zdieľať
Diskusia