Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 11:58
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Bola závislá od heroínu, no podarilo sa jej zotaviť. Po 2 rokoch od závislosti zverejnila svoju premenu

NEWS DROGY ZÁVISLOSTI
Uložiť Uložené

Vyliečenie je možné, tvrdí žena v príspevku na sociálnej sieti.

Len pred nedávnom sme ti ukázali, čo dokáže urobiť s mladým človekom drogová závislosť, keď zúfala matka zdieľala na Facebooku fotky svojho syna. Ten sa zmenil na nepoznanie po tom, čo začal užívať heroín a pervitín.

Odporúčané
Zúfalá mama zdieľala na Facebooku fotky drogovo závislého syna. Sama ich popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“ Zúfalá mama zdieľala na Facebooku fotky drogovo závislého syna. Sama ich popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“ 12. októbra 2019, 19:26

Portál Mirror však najnovšie zverejnil prípad 25-ročnej Američanky Jamee Valet, ktorej transformácia prebehla presne v opačnom slede. Kedysi bola ťažko závislá od metamfetamínu a heroínu, avšak podarilo sa jej vyliečiť.

Na Facebooku zdieľala fotografie svojej dvojročnej premeny. Mnohí v komentároch neveria, že ide o rovnakú ženu. Prvá fotografia, kedy sa Jamee nachádzala v najvyššom štádiu závislosti so zdevastovanou a smutnou tvárou, sa s aktuálnou nedá ani porovnať.

„Volám sa Jamee a bojujem so závislosťou od metamfetamínu a heroínu. Rozdiel medzi týmito dvomi fotkami je dva roky. Tá lepšie vyzerajúca spred pár mesiacov zaznamenáva moment, kedy som získala maturitné vysvedčenie. Vyliečenie je možné!“ tvrdí kedysi závislá Američanka.

Do sveta drog ju vraj priviedla marihuana, ktorú začala užívať v 13. rokoch. Jamee opisuje, že mala veľmi ťažké detstvo. Drogy, sex a alkohol sa stali jej únikovou cestou od drsnej reality. Najprv sa vraj stala závislá od liekov na predpis, keď mala 15 rokov. O dva roky neskôr ju počas jednej noci znásilnili dvaja muži. Vďaka omamným látkam chcela na všetko zabudnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia