Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2019, 19:26
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Zúfalá mama zdieľala na Facebooku fotky drogovo závislého syna. Sama ich popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“

NEWS DROGY ZÁVISLOSTI
Uložiť Uložené

Závislosť na drogách prirovnáva k epidémii.

Američanka zverejnila na Facebooku fotky svojho syna, ktoré ukazujú ako veľmi ho zmenila závislosť na drogách. Jennifer Salfen-Tracy v príspevku hovorí, že jej syn, ktorý je momentálne bezdomovcom v Las Vegas od nich odišiel, práve kvôli drogám.

 

Zúfala mama na Facebooku zdieľala fotky jej drogovo závislého syna, ktoré sama popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“
Zúfala mama na Facebooku zdieľala fotky jej drogovo závislého syna, ktoré sama popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“ Zdroj: Facebook/ Jennifer Salfen-Tracy

Hovorí, že je pre ňu hrozné počúvať od ľudí, že ho videli a že je vo veľmi zlom stave. Avšak teraz o ňom už dlhšie nepočula a hovorí, že nevedomosť je omnoho horšia.

Fotky svojho syna popisuje ako „tvár heroínu a pervitínu“. Ľudí upozorňuje na fakt, že medzi fotkami je rozdiel len sedem mesiacov a že drogy si rýchlo berú svoju daň.

Je ťažké porozumieť tomu, prečo niekto kto má rodinu a deti, ktoré ho milujú a potrebujú, vedie takýto život,“ hovorí ďalej. Jennifer ďalej spomína, že jej už neostáva nič iné, ako sa modliť a dúfať, že jej syna takýto život unaví a vráti sa domov s prosbou o pomoc.

Odporúčané
Dílera drog dostala do väzenia kamera vlastného auta. Nahrala, ako predáva drogy svojim zákazníkom Dílera drog dostala do väzenia kamera vlastného auta. Nahrala, ako predáva drogy svojim zákazníkom 1. augusta 2019, 16:09

Aj keď bolo jej primárnym zámerom len povedať blízkym, v akej situácii je, fotky si získali celosvetovú pozornosť. V konečnom dôsledku je za to vďačná, pretože vie, že to nie je problém len jej rodiny. Závislosť na drogách prirovnáva k epidémii a všetkých, ku ktorým sa jej slová dostali, prosí, aby o tom viac rozprávali. Aby hovorili, čo drogy človeku skutočne robia.

Domov
Zdieľať
Diskusia