Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2016, 22:12
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Marvelovskí Cloak and Dagger dostanú vlastný televízny seriál

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Síce sa bojíme, ale za skúšku to stojí. Čo myslíte?

Máme pre vás jednu dobrú a jednu zlú správu. Tou potešujúcou je, že sa dočkáme nového seriálu o marvelovských superhrdinoch a ako nám v poslednej dobe ukázala Jessica Jones či Daredevil, úžasné projekty prichádzajú nečakane. Zlou (dovolil by som si povedať, že až hroznou) správou je, že sa tak stane pod záštitou televízie Freeform, čo je premenovaný kanál ABC Family. Inými slovami akási zámorská alternatíva televízie Doma. Ak nahliadneme do jej produkčného programu, môžeme vidieť napríklad Pretty Little Liars, Greek či síce akčnú, ale nekvalitne zvládnutú sériu Shadowhunters. Zdá sa, že práve pre túto televíziu je „superhero love story" ako stvorená. Momentálne síce k projektu nie je pričlenený žiaden scenárista, no vyzerá to tak, že ľudia z vedenia sú so všetkým spokojní. „Sme nadšení z toho, že môžeme opäť preskúmať ďalšie zákutie Marvel univerza a ďakujeme všetkým verne čakajúcim fanúšikom." povedal výkonný producent a šéf Marvel Television, Jeph Loeb.

To však neznamená, že Cloak a Dagger sú nepodstatní. V histórii komiksov bojovali po boku X-Men, Doctora Strangea či Secret Avengers behom prvých udalostí Civil War. Ich civilné mená sú Tandy Bowen a Tyrone Johnson a po spoločnom experimente, ktorý im dodá superschopnosti, sa do seba zamilujú. Cloak sa dokáže teleportovať cez „dimenziu temnoty" a dokáže v nej uväzniť svojich protivníkov. Jeho nežnejšia polovička Dagger dokáže pomocou mysle vytvárať a ovládať svetelné dýky, ktorými dokáže zabíjať, ale aj liečiť. Podľa tohto oficiálneho tweetu sa seriálu dočkáme už v roku 2017. Čo si o tom zatiaľ myslíte? Je tam aspoň maličká šanca na priblíženie sa k skvelému Daredevilovi? Alebo to dopadne rovnako ako Shadowhunters? 

Marvelovskí Cloak and Dagger dostanú vlastný televízny seriál
Domov
Zdieľať
Diskusia