Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 22:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ambiciózne sci-fi Valerian ukazuje lákavé zábery z natáčania, Caru Delevingne a hromadu dobrej nálady

FILMY A SERIÁLY CARA DELEVINGNE
Uložiť Uložené

Snímka Valerian and the City of a Thousand Planets sa síce dostane do kín až v roku 2017, krátky výlet do zákulisia však sľubuje zaujímavú jazdu už teraz.

Chystaná a ambiciózna sci-fi snímka od známeho režiséra Luca Bessona (The Fifth Element, Leon), Valerian and the City of a Thousand Planets, ktorá bude adaptáciou francúzskej komiksovej série s názvom Valérian and Laureline, sa svojho prvého traileru síce stále nedočkala, pri príležitosti nedávneho udeľovania cien MTV Movie Awards však bolo zverejnené krátke video zachytávajúce zákulisie samotného natáčania. Ukážka je plná lákavých záberov a všadeprítomnej dobrej nálady, takže, ak ste boli doteraz akokoľvek skeptickí, nižšie priložený materiál by vás mohol presvedčiť o tom, že sa na tento projekt tešiť rozhodne oplatí.

Čo sa príbehu týka, ten nám predstaví Valeriana (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne), špeciálnych vládnych agentov pre správu ľudských území, ktorých úlohou je udržovať poriadok v celom vesmíre. Dvojica sa na rozkaz veliteľa menom Arün Filitt (Clive Owen) vydáva na spoločnú misiu do ohromného medzigalaktického mesta Alfa, neustále rastúcej metropoly plnej tisícok rozličných foriem života zo všetkých štyroch kútov galaxie. Žije tu 17 miliónov obyvateľov, ktorí spojili svoje znalosti, technológie a zdroje pre spoločný blahobyt, avšak, ako to už často býva, nie každý v Alfe má rovnako dobrosrdečné ciele. Premiéra je naplánovaná na 21. júla 2017 a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Ethan Hawke či Rihanna. Všetky ďalšie zaujímavosti a informácie spolu s obrázkami ľahko nájdete v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia