Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2016, 13:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

David Ayer sa po dokončení Suicide Squad spojí s Netflixom a naservíruje nám tvrdé R-ko s prvkami fantasy

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Ešte pred tým, ako sa vyťažený režisér vrhne na pokračovanie komiksovej tímovky, natočí snímku Bright a dopraje si tak trochu väčšej slobody pri tvorení.

David Ayer (Street Kings, Patrola, Fury), režisér a scenárista očakávanej komiksovej tímovky Suicide Squad, ktorá do naších kín vtrhne už začiatkom augusta, sa na nedostatok práce sťažovať rozhodne nemôže. Momentálne totiž dohliada na dotáčky spolu s post-produkčnou fázou vyššie uvedenej snímky a krátko po jej premiére sa spolu s Willom Smithom (I Am Legend, Bad Boys) a Joelom Edgertonom (The Great Gatsby, Warrior) pustí do natáčania ďalšej. Ako sme už spomínali v našom staršom článku, pôjde o akýsi policajný thriller s prvkami fantasy, ktorý nesie názov Bright a predstaví nám svet ľudí plný takých fantastických tvorov, akými sú napríklad víly či orkovia. Celý projekt navyše zastreší známa streamovacia spoločnosť Netflix. Scenár od Maxa Landisa (Chronicle, American Ultra, Victor Frankenstein) je už v týchto chvíľach hotový, a tak nám neostáva nič iné, než čakať.

Nie je však žiadnym prekvapením, že spoločnosť Warner Bros. chce mať Ayera k dispozícii čo najskôr, a to kvôli výrobe Suicide Squad s poradovým číslom dva (hovorí sa o R-ku). Sám režisér ale na nedávnom CinemaCone v Las Vegas v jednom z rozhovorov uviedol, že túžil po väčšej slobode pri tvorení a práve to bol hlavný dôvod toho, prečo sa rozhodol ísť s projektom k Netflixu. A skutočne by mohlo by ísť o poriadnu trefu do čierneho. David totiž dodal, že Bright nebude žiadne tuctové PG-13 fantasy, ale práve naopak, teda psychologická a veľmi realistická záležitosť s tvrdým R-kovým ratingom, ktorý všetky tie fantastické prvky umocní oveľa viac. Skvelá správa, čo poviete? Podeľte sa s nami o vaše dojmy v komentároch a dajte nám vedieť, čo si o snímke myslíte vy.

David Ayer sa po dokončení Suicide Squad spojí s Netflixom a naservíruje nám tvrdé R-ko s prvkami fantasy
Domov
Zdieľať
Diskusia