Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2016, 3:07
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Celovečerný film o strašidelnom Slender Manovi sa stáva realitou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Postava Slendera sa okrem dokumentu HBO objaví aj vo svojom vlastnom filme. Budeme sa báť?

Mnohí z vás ho možno poznajú - prízrak vytvorený Ericom Knudsenom pre stránku Something Awful. Slendera prvýkrát predstavil na fotkách detí, kam ho digitálne dorobil a jeho výtvor sa hneď stal fenoménom. Postava má neľudsky dlhé ruky a veľmi čudnú tvár, pričom jej príbeh sa točí okolo únosov malých detí. Bohužiaľ, boli aj prípady, kedy sa Slender stal viac než len fikciou a zopár ľudí sa ním inšpirovalo. V roku 2014 došlo k podobnému zločinu, aký opisujú Ericove fotky, a jedno mladé dievča skončilo v lese dobodané.

Nuž, sme v dobe, kedy sa aj internetový výmysel dokáže dostať na strieborné plátno. Štúdio Mythology Entertainment v spolupráci so Screen Gems začalo usilovne pracovať na produckii snímky s doposiaľ neznámym príbehom. Nevie sa ani, či bude mať vôbec spojitosť so spomenutým kriminálnym činom, avšak je dosť pravdepodobné, že pôjde o horor. O scénár sa postará David Birke (13 Sins) a keďže film je ešte vo veľmi skorom štádiu, zháňa sa aj režisér. Projekt o Slenderovi však nebude jediným, ktorý sa k nám dostane. HBO si medzičasom pripravilo dokument na rovnakú tému a ten by sa v televízii mal objaviť na konci tohto roka. Určite sme zvedaví, ako to celé dopadne. Tvorcovia plánujú premiéru už na rok 2017, čo sú celkom dobré správy. Predsa len by sme mohli byť svedkami poriadne strašidelného kúsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia