Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. júna 2016, 12:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Preacher dostane aj 2. sériu! Bude oveľa väčšia a drahšia, než tá prvá

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Novinka televíznej stanice AMC sa stala naozaj obľúbenou a získala si množstvo verných fanúšikov. Tí boli za prejavenú priazeň aj náležite odmenení.

Sľubnej seriálovej novinke s názvom Preacher, ktorú zastrešuje známa televízna stanica AMC (The Walking Dead, Breaking Bad), sme sa pred jej očakávanou premiérou venovali nesmierne radi. Obsadenie vyzeralo naozaj kvalitne, jednotlivé postavy zaujímavo, debutové zábery pôsobili skvelým, strhujúcim dojmom a zvučné mená tvorcov sľubovali parádnu jazdu. Skvelou správou však je, že seriál o kňazovi s násilnými sklonmi dodržal všetko, čo sľuboval a nám po piatich odvysielaných epizódach neostáva nič iné, než uznať jeho nepopierateľné kvality a zaradiť sa tak k množstvu ďalších fanúšikov po celom svete, ktorí si príbeh Jesseho Custera obľúbili hneď od samotného začiatku. Seriál má síce mnoho chýb, ktorým sa budeme venovať v recenzii, sme však oveľa viac spokojnejší, ako sklamaní. Tou najväčšou čerešničkou na torte je ale skutočnosť, že vyššie spomínaná stanica Preacherovi odklepla aj sériu s poradovým číslom dva, ktorú si budeme môcť vychutnať už budúci rok. A aby toho nebolo málo, počet častí sa vyšplhá na trinástku, čo znamená, že dostaneme o tri epizódy viac. Aké sú vaše dojmy po polovici prvej série? Ak nad zhliadnutím seriálu ešte stále váhate, venujte pozornosť nášmu staršiemu článku, ktorý vám celý projekt poriadne predstaví.

Preacher dostane aj 2. sériu! Bude oveľa väčšia a drahšia, než tá prvá
Zdroj: AMC
Domov
Zdieľať
Diskusia