Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2016, 15:31
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

The Hollars s roztomilou Annou Kendrick vás rozcitliví, ale aj rozosmeje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už teraz je jasné, že si film neužijú všetci, ale pokiaľ zbožňujete Annu a páči sa vám podobný žáner, tak smelo do toho!

Sony Pictures Classics vypúšťa do sveta nový trailer pre svoju romantickú drámu, ktorá sa už stihla predstaviť napríklad na poslednom Sundance festivale. Na starosti ju má John Krasinski, ktorého môžete poznať z posledné filmu Michaela Baya, 13 Hours či ako legendárneho Jima z The Office. Krasinski mal podľa vlastných slov záujem o tento film už päť či šesť rokov a teraz si strihne rolu ako za, tak aj pred kamerou. Asistovať mu bude roztomilá Anna KendrickMary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane), Sharlto Copley (Elysium) či Randall Park (The Interview). Dejovo nečakajte nič výnimočné. John Hollar, umelec z New Yorku, je nútený nasťahovať sa naspäť k svojej rodine do malého mesta kvôli vážnej diagnóze svojej matky. Dostáva sa však hneď do víru problémov nefunkčnej rodiny. Ak vás trailer zaujal, čas si môžete vyhradiť už 26. augusta. 

The Hollars s roztomilou Annou Kendrick vás rozcitliví, ale aj rozosmeje
Zdroj: Sony Pictures Classics
Domov
Zdieľať
Diskusia