Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2016, 16:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ray Donovan si od uplácania, vydierania a riešenia všemožných problémov rozhodne neoddýchne. Dostal totiž 5. sériu!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známa televízna stanica Showtime odklepla ďalšiu, už v poradí piatu sériu. S Rayom a jeho rodinou sa teda budeme stretávať aj v roku 2017.

Fanúšikovia seriálových projektov si už určite veľmi dobre zvykli na každoročnú letnú prestávku, kedy sa prebiehajúce série mnohých televíznych projektov blížia do svojho finále, prípadne využívajú tzv. mid-season prestávku, a prenechávajú tak vysielací čas ostatným záležitostiam. V tom istom období teda štartujú iné, či už úplne nové, alebo práve naopak, pravidelne sa opakujúce počiny, ktoré máme možnosť sledovať výhradne počas tých najhorúcejších mesiacov v roku. Jedným z nich je aj celosvetovo obľúbený Ray Donovan, a teda drsný odborník na riešenie všemožných problémov bohatých a slávnych. Táto seriálová stálica od stanice Showtime si za svoje pôsobenie získala obrovskú základňu priaznivcov po celom svete, ktorí teraz majú o jeden dôvod na radosť viac. Ray totiž dostal už v poradí piatu sériu, čo znamená, že sa s ním budeme stretávať aj v roku 2017, pričom počet epizód sa už klasicky zastaví na čísle dvanásť. Ako sa vám zatiaľ pozdáva momentálne vysielaná štvrtá séria? A tešíte sa na ďalšie príbehy Donovanovcov?

Ray Donovan si od uplácania, vydierania a riešenia všemožných problémov rozhodne neoddýchne. Dostal totiž 5. sériu!
Zdroj: facebook/Ray Donovan
Domov
Zdieľať
Diskusia