Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2016, 14:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Slovenská romantická komédia Všetko alebo nič podľa knižného bestselleru od Evy Urbaníkovej láka do kina v prvom traileri

FILMY A SERIÁLY SLOVENSKÝ FILM
Uložiť Uložené

Všetko alebo nič so sympatickými hercami v traileri, ktorý sa vás snaží presvedčiť, že v januári by ste si mali nájsť čas a peniaze zájsť do kina.

Nenechajte sa odradiť trailerom. Je síce prísľubom bohatého a atraktívneho materiálu, jeho zvuk a strih sa však nepodarili na výbornú. Škoda odfláknutej práce, pretože ponúkané zábery sú celkom fajn, či už ich vnímate štýlom "na naše pomery" alebo nie. Romantickú dramédiu Všetko alebo nič natočila Marta Ferencová, ktorá spoločne s autorkou knihy Evou Urbaníkovou napísala aj scenár. Pani Ferencová už má za sebou pár televíznych epizód slovenskej seriálovej tvorby, ako napríklad Zita na krku či Profesionáli, pričom minulý rok debutovala aj na poli celovečerákov rozprávkou Řachanda Bláznivé kráľovstvo.

Všetko alebo nič však vyzerá z jej portfólia suverénne najsľubnejšie. Okrem toho, že dej nevyzerá vôbec zle, potešia aj známe tváre pred kamerou. Spomeňmne si napríklad hercov, ako napríklad Táňa Pauhofová, Klára Issová, Michał Żebrowski, Paweł Deląg, Ondřej Sokol, Petr Vaněk, Ľuboš Kostelný, Zuzana Kronerová či Petra Hřebíčková, ktorá nám len prednedávnom urobila radosť v komédii Bezva ženská na krku. A o čom Všetko alebo nič vlastne je? Linda a Vanda sú pohľadné tridsiatničky, najlepšie kamarátky a taktiež spolumajiteľka malého kníhkupectva v meste. Linda je rozvedená a má malú dcérku. Vanda je naopak slobodná a veselá, chlapi sa na ňu lepia ako na magnet, so žiadnym však nevydrží. A tak sa môže začať hon za tým pravým. Premiéra nás čaká 12. januára 2017. Zaujal vás trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia