Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. decembra 2016, 15:20
Čas čítania 0:00
Donnie

Netflix na dvoch sériách Marca Pola prerobil 200 miliónov dolárov a tak seriál ruší

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marco Polo je bez šance dostať pokračovanie.

Seriál Marco Polo sa ako jeden z mnoha projektov od Netflixu radí sa medzi tie najnákladnejšie, ktoré pod hlavičkou tohto kanálu vyšli. Prvá, štartujúca séria s mladým benátčanom bola pochopiteľne aj vo veľkom propragovaná. Časom, aj napriek upadajúcemu záujmu, však pre nás Netflix pripravil ešte sériu druhú, ktorá však už nebola ohlásená spolu so zvukom famfár. Upadajúci záujem o show znásobil rastúci počet negatívnych ohlasov a jediné, čo tento seriál zostalo držať nad hladinou bol veľký divácky záujem zo zahraničia. Nie je tajomstvom, že najväčšej obľube sa tento seriál teší v európe a ázijských krajinách.

Nič to však nemení na tom, že prvoradé budú pre Netflix peniaze, resp. ich návratnosť. Zdalo by sa, že pre spoločnosť, ktorá sa chystá investovať miliardy do čisto vlastnej tvorby nebude finančná stránka ich vlastného zabehnúteho seriálu nijak limitujúca alebo smerodajná. Podľa všetkého sa ale seriál Marco Polo postaral už o 200 miliónovú sekeru, čo už je pomerne veľké číslo. Je úplne jasné, že Netlix začal s čistkou a pustil sa do nekompromisného pretriedenia ich vlastnej produkcie. Rovnaký osud ako Marca Pola totiž stihol už aj hŕstku iných seriálov, ako napr. Hemlock Grove, Bloodline (ktorý skončí po nadchádzajúcej 3. sérii). Okrem toho stále nieje isté, aký osud čaká projekty The Get Down, Easy alebo Between. Ste fanúšikmi Marca Pola? Bude vám seriál chýbať?

Netflix na dvoch sériách Marca Pola prerobil 200 miliónov dolárov a tak seriál ruší
Zdroj: Netflix
Netflix na dvoch sériách Marca Pola prerobil 200 miliónov dolárov a tak seriál ruší
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia