Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2017, 12:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvé zábery z Farga smrdia smrteľnou atmosférou. Pomáha tomu aj Ewan McGregor, ktorý je na nerozpoznanie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

3. séria Farga sa už blíži. Nalaďte sa na ňu krátkymi promo videami.

Už sa nám to kráti. Akoby to bola večnosť, ktorá nás delila od premiéry 3. série Farga. Tá druhá skončila už dávno, a tak sme všetci nesmierne zvedaví, akou kvalitou bude oplývať tá tretia. Obzvlášť, keď musíme brať do úvahy, že showrunner a scenárista Noah Hawley stihol ešte pred návratom do chladných amerických mestečiek 20. storočia (v tomto prípade sa však už prenesieme do roku 2010) stvoriť mutantského Legiona. Ten si zatiaľ vedie dobre, no my budeme dúfať, že Fargo bude predsa len na inom leveli. Dnes tu máme pár promo videí, väčšina sa však na Slovensku zobraziť nedá a alternatívy sa mažú. Ewan McGregor aj Mary Elizabeth Winstead vyzerajú úžasne, schválne, spoznali by ste Obi-Wana, keby ste nevedeli, že si strihne hlavnú rolu? Presnejšie rovno dve.

Herec totiž stvárni bratov Emmita a Raya Stussyových v období rozkvetu dotykových mobilných telefónov, ktorým sa ľudia venujú viac než sebe samým. Emmit je vo svete úspešný, zatiaľ čo jeho mladší brat je ten horší prípad. Ray žijúci v jeho tieni pomaly plešivie a pracuje ako kurátor, pričom si prácu obohacuje postrannými obchodmi s trávou. Za svoje nešťastie viní svojho brata a ako to už chodí, ich rivalita nepozná hraníc. Veci sa však skomplikujú, keď sa do ich vzťahu zapletie malá krádež a neskôr aj vražda. Okrem McGregora uvidíme v hlavných úlohách policajtku hranú Carrie Coon (Gone Girl), Rayovu priateľku stvárnenú Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) a v neposlednom rade aj Davida Thewlisa (Harry Potter). Viac o hercoch nájdete v tomto článku. Séria premiéruje na FX už 19. apríla 2017

Domov
Zdieľať
Diskusia