Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 14:32
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Bumblebee sa v nových ukážkach vracia odhodlaný bojovať proti Optimusovi a ďalšej hrozbe pustošiacej Zem

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dve čerstvé upútavky priamo z amerického Kids' Choice Awards vás naladia na obrovskú dávku výbuchov.

Piata časť Transformerov s podtitulkom The Last Knight sa nenávratne blíži do našich kín. Boli sme svedkami viacerých TV spotov či iných ukážok, no a dnes si predstavíme dve ďalšie, ktoré premiérovali na americkom Kids' Choice Awards. Michael Bay sa po vizuálnej stránke prekonáva azda každým dielom, no všetci vieme, že kameňom úrazu stále ostáva scénár. Aj napriek tomu máme iskričku nádeje, že tá päťka predsa len nebude totálnym fiaskom a z kina nebudeme odchádzať znechutení. Informácie týkajúce sa príbehu a budúcnosti série nájdete tu. Poďme sa však pozrieť na upútavky. Prvá z nich sa okrem detskej hviezdičky Isabely Moner sústredí na Bumblebeeho (a iné detské postavy) skrývajúceho sa pred hrozbou, aby mohol ochrániť mladé deti. Viac slov netreba, veď prekvapte sa sami.

Ukážka s číslom dva zatiaľ nie je dostupná v HD kvalite. Aj napriek tomu vyzerá veľkolepo, no stále spôsobuje mierne rozpaky. Čo na ne obe hovoríte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia