Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2017, 16:57
Čas čítania 0:00
Ján A.

2. séria najdrahšieho seriálu od Netflixu The Get Down od režiséra The Great Gatsby ukazuje poriadne našľapaný a melodický trailer

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Autentické prostredie New Yorku vykresľuje život hudobných mágov svojej generácie.

The Get Down rozpráva príbeh zopár mladých faganov z najchudobnejších častiach New Yorku počas 70. rokov minulého storočia. V žilách týchto detí koluje horúca a nespútaná hudobná krv. Niet sa čomu čudovať, že sa práve Bronx stal rodiskom viacerých žánrov muziky, ako hip-hop, punk a disco. Prvá séria nepoňala seriál do takej hĺbky, ako by si mnohí fanúšikovia priali. Avšak, musíme a chceme uznať, že sme videli veľmi premyslený, uveriteľný a komplexný pohľad na život dospievajúcej generácie. Autentické prostredie a zmyselná hudba úžasne pracujú s netradičným scenárom. V kuloároch sa šušká, že priemerná cena série sa vyšplhá na závratných 200 miliónov. Jedná sa tak o jednu z vôbec najdrahších TV show od Netflixu. Prvá séria The Get Down je teda rovnocenným súperom Vinylu. Pre vášnivých fanúšikov akéhokoľvek hudobného žánru sú obe seriály povinnou jazdou. Ak máš však radšej rytmické tóny kombinované so živelnou hudbou a divokým tancom, tento seriál je pre teba ako stvorený.

2. séria najdrahšieho seriálu od Netflixu The Get Down od režiséra The Great Gatsby ukazuje poriadne našľapaný a melodický trailer
Zdroj: Neflix

Seriál je zbožným a splneným snom austrálskeho režiséra (a taktiež aj scenáristu zopár častí) Baza Luhrmana, ktorý sa preslávil najmä obľúbenými filmami, ako The Great Gatsby a Moulin Rouge. Zaujímavým a divákmi zabudnutým dielom autora je vojnová dráma Australia, v ktorom sa v hlavných úlohách predstavila hviezdna dvojica Hugh Jackman a Nicole Kidman. V predchádzajúcich trinástich častiach prvej série si zahrali Justin Smith (Paper Towns), Shameik Moore (Dope), Skylan Brooks (The Inevitable Defeat of Mister & Pete) a Jaden Smith (Marcus “Dizzee” Kipling). Na ktorú postavu sa teda tešíte najviac? 

Domov
Zdieľať
Diskusia