Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2017, 18:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mark Hamill nesúhlasil takmer s ničím, čo bolo pre Lukea Skywalkera napísané v scenári pre The Last Jedi

FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Budú mať režisérove rozhodnutia negatívny vplyv na vývoj postavy Marka Hamilla?

Po pravde, Markovo vyjadrenie nás v prvej chvíli celkom vystrašilo. Predsa len, so sériou Hviezdnych vojen funguje už od úplneho začiatku a k svojej postave má veľmi blízky vzťah, takže jeho názor k danej veci je pomerne znepokojujúci. Podľa magazínu Vanity Fair, ktorý s predstaviteľom Lukea Skywalkera robil rozhovor, nemal Hamill pôsobiť práve dvakráť nadšene. Nechal sa počuť, že počas natáčania zažil s režisérom Star Wars: The Last Jedi, Rianom Johnsonom, menší konflikt, v rámci ktorého musel vyjadriť nesúhlas s vývojom svojej postavy.

Doslovne teda režisérovi povedal: „V podstate nesúhlasím so všetkým, čo sa týka tvojich rozhodnutí ohľadom mojej postavy." Napriek tomu ale Hamill od projektu pochopiteľne ako profesionál neodstúpil a aj napriek negatívnemu postoju dal do hrania Lukea Skywalkera maximálne úsilie. Na druhej strane ale Hammil tvrdí, že on sám prišiel s mnohými naozaj zlými nápadmi, takže sa určite nechce nad Johnsona povyšovať. Je však toho názoru, že pokiaľ sa nám niečo nepáči, máme právo slušne vyjadriť svoj nesúhlas. A tak to bolo údajne aj v tomto prípade. Ako to vlastne Mark ale myslel sa dozvieme pravdepodobne až 14. decembra 2017, kedy nás čaká premiéra nového dielu.

Mark Hamill nesúhlasil takmer s ničím, čo bolo pre Lukea Skywalkera napísané v scenári pre The Last Jedi
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia