Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2017, 15:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Podmanivá Jessica Chastain si v dráme Molly's Game zahrá šéfku siete pokerových herní. O réžiu sa postará scenárista The Social Network

FILMY A SERIÁLY JESSICA CHASTAIN
Uložiť Uložené

Potenciálny favorit na ceny?

Špičkový scenárista Aaron Sorkin (The Social Network, Steve Jobs) sa vrhne na réžiu. Ako svoj debutový projekt si vybral snímku s názvom Molly's Game. Pôjde o skutočný príbeh podľa autobiografickej knihy Molly Bloom. Tá bola kedysi veľkou nádejou na poli olympijského lyžovania, ale rôznymi kľučkami osudu skončila ako organizátorka podozrivej siete pokerových herní, kde sa točili nemalé prachy. Jej klientami boli hollywoodske hviezdy (napríklad Matt Damon, Tobey Maguire či Leonardo DiCaprio) aj ruská mafia. Niet divu, že sa o jej podnikanie začala čoskoro zaujímať FBI, ktorá ju napokon aj zatkla.

Podmanivá Jessica Chastain si v dráme Molly's Game zahrá šéfku siete pokerových herní. O réžiu sa postará scenárista The Social Network
Zdroj: Columbia Pictures

Molly Bloom si zahrá dvojnásobná oscarová nominantka Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Miss Sloane), pričom jej advokáta si strihne Idris Elba (Temná veža). Okrem nich sa herecky predstavia aj Kevin Costner, Michael Cera, Brian d’Arcy James, Chris O’Dowd, Graham Greene Jeremy Strong. Premiéra filmu by sa mala uskutočniť 22. novembra (listopad) 2017, teda v sezóne, kedy sa do kín dostávajú adepti na nejaké to ocenenie. Táto látka určite potenciál má, pre Jessicu Chastain tak môže ísť o ďalšiu možnosť zaútočiť (nielen) na Oscarov. Držíme palce.

Domov
Zdieľať
Diskusia