Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2017, 21:03
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Michael B. Jordan stvárni hlavnú postavu v remaku úspešnej kórejskej gangsterky A Bittersweet Life. Kto sa chopí réžie?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Michael B. Jordan spája sily s režisérkou Kung Fu Pandy a spoločne sa pokúsia zopakovať úspech kórejskej predlohy.

Kariéra Michaela B. Jordana (Creed) je momentálne na raketovom vzostupe a s menom hollywoodskej hviezdy sa v súčasnosti začína spájať ďalší zaujímavý projekt. Ide o remake vydarenej kórejskej gangsterky A Bittersweet Life z roku 2005, ktorá bola na filmových festivaloch nominovaná na takmer 30 ocenení (určite nezmeškajte trailer nižšie). Jordan si vo filme zahrá člena nebezpečného gangu, ktorý je bezvýhradne verný svojmu chladnokrvnému šéfovi a bez otázok plní všetky jeho priania. Keď však dostane za úlohu zabiť bossovu mladú milenku, dostáva sa do silného konfliktu so svojimi zásadami

Režisérskeho kormidla sa chopí juhokórejská filmárka Jennifer Yuh Nelson, známa vďaka animákom Kung Fu Panda 2 a 3 (za druhý diel si vyslúžila nomináciu na Oscara). Tá v súčasnosti pracuje na sci-fi thrilleri The Darkest Minds (premiéra v septembri/září budúceho roka), ktorý bude zároveň jej hraným režisérskym debutom. Na nedostatok práce si však určite nemôže sťažovať ani Michael B. Jordan. Budúci rok ho totiž uvidíme rovno v dvojici projektov: marvelovskom blockbusteri Black Panter a v sci-fi dráme z dielne HBO, Fahrenheit 451. Nižšie už sľúbený trailer originálnej kórejskej predlohy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia