Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Raňajky s Filmkultom: Seriál Star Wars Rebels vo svojom závere potvrdil jednu z fanúšikovských teórií

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Váš pravidelný prísun nových informácií zo sveta filmu.

Čo nového je vo svete filmov a seriálov za posledné dni? Na to vám odpovie naša pravidelná rubrika Raňajky s Filmkultom. Príjemné čítanie.

Star Wars Rebels

Seriál Star Wars Rebels potvrdil dlho presadzovanú fanúšikovskú teóriu o Kapitánovi Rexovi. Vo finále štvrtej série sme sa dozvedeli, že Rex ostal s Rebelmi a pomohol zosadiť Impérium v Return of the Jedi. Kapitán tiež bojoval po boku Rebelov v Battle of Endor. Recenziu na štvrtú sériu Star Wars Rebels si môžete prečítať tu.

Ready Player One

Ambiciózne sci-fi Ready Player One od Stevena Spielberga sa nám už predstavilo v mnohých ukážkach. Teraz tu však máme ďalšie malé lákadlo, v ktorom sa dokonca objaví aj samotný Batman, T-Rex z Jurského parku či Chucky z Detskej hry.

Mission: Impossible - Fallout

Premiéra nového dielu série Mission: Impossible s podtitulom Fallout nás čaká až 2. augusta (srpen) 2018, spoločnosť Paramount Pictures však teraz odhalila dva nové obrázky. O réžiu sa tentokrát postará Christopher McQuarrie.

A Series of Unfortunate Events

Pomaly sa nám blíži aj premiéra úspešného seriálu zo stajne Netflixu A Series of Unfortunate Events. Seriál vychádza z úspešnej knižnej série Lemonyho Snicketa/Daniela Handlera a v druhej sérii si vezme na paškál dej piatej až deviatej knihy (dovedna ich vyšlo trinásť).

Premiéra nás čaká 30. marca (březen) 2018. Vychutnajte si nový trailer.

Charming

V animáku Charming budeme svedkami toho, ako si tri známe princezné - Šípková Ruženka, Popoluška a Snehulienka - nájdu toho istého vytúženého princa. Komu dá však prednosť on?

Animák režíroval Ross Venokur a v originálnom znení začujeme hlasy Demi Lovato, Avril Lavigne, Johna Cleesea či Ashley Tisdale. Americká premiéra sa uskutoční ešte tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia