Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

The Expendables 4 so Stalloneom dorazí možno už začiatkom budúceho roka a Japonci chystajú vlastný svet monštier s Godzillou

FILMY A SERIÁLY EXPENDABLES 4
Uložiť Uložené

Aj v týchto Raňajkách vám prinášame súhrn toho najpodstatnejšieho z filmového sveta.

Po niekoľkých dňoch vás opäť vítame v rubrike Raňajky s Filmkultom. Pokiaľ ste v poslednej dobe nesledovali filmové weby, tu nájdete všetky podstatné novinky. Príjemné čítanie.

Expendables 4

Sylvester Stallone potvrdil, že sa objaví aj vo štvrtom pokračovaní Expendables. Čínsky distribútor Dadi navyše už preventívne zakúpil práva pre svoj trh a snímku bude aj financovať.

 

Zatiaľ nie je známe, či vo štvorke uvidíme aj iné hviezdy, napríklald Arnolda Schwarzeneggera či Brucea Willisa. Premiéra by podľa tvorcov mohla byť začiatkom roka 2019.

The Expendables 4 so Stalloneom dorazí možno už začiatkom budúceho roka a Japonci chystajú vlastný svet monštier s Godzillou
Zdroj: Lionsgate

Shock and Awe

V roku 2002 vyhlásil americký prezident Bush, že "Saddám Husajn bez akýchkoľvek pochybností disponuje zbraňami hromadného ničenia". Práve toto bola zámienka na to, aby USA podniklo vojenskú intervenciu do Iraku.

Skupina novinárov sa však začne prezidentovými slovami zaoberať dôkladnejšie a zisťuje, že Bush a jeho administratíva nehovoria pravdu.

Politický thriller Shock and Awe natočil Rob Reiner a zahrali si v ňom Woody Harrelson, James Marsden, Jessica Biel, Milla Jovovich či Tommy Lee Jones. Do amerických kín sa snímka dostane 13 júla (červenec) 2018.

Spoločné univerzum s Godzillou

Spoločnosť Toho Company, Ltd. plánuje vytvoriť vlastné prepojené univerzum pre všetky svoje monštrá. Podľa vyhlásenia by sme sa mohli budovania nového vesmíru dočkať po roku 2021.

Odporúčané
RECENZIA: Expendables 4 je najhoršou časťou série. Megan Fox znova ukázala, že vôbec nevie hrať RECENZIA: Expendables 4 je najhoršou časťou série. Megan Fox znova ukázala, že vôbec nevie hrať 22. septembra 2023, 0:00

Medzi najznámejšie obludy, ktoré budú toto univerzum obývať, patrí Godzilla, Mothra či King Ghidorah. Tvorcovia sa vyjadrili, že by divákom chceli prinášať nový film s Godzillou pravidelne každé dva roky.

The Expendables 4 so Stalloneom dorazí možno už začiatkom budúceho roka a Japonci chystajú vlastný svet monštier s Godzillou
Zdroj: Warner Bros.

Preacher

Adaptácia úspešného komiksu Preacher sa tento rok vráti už so svojou treťou sériou. Drsný kňaz Jesse Custer (Dominic Cooper) sa počas svojej cesty za hľadaním Boha dostane na miesto, ktorému sa celý život vyhýbal: svojmu domovu. Práve tam ho čaká aj niekoľko nových nepriateľov.

Okrem neho sa vráti aj Tulip (Ruth Negga) a Cassidy (Joseph Gilgun). Premiéra novej série je stanovená na 24. júna (červen) 2018.

Hotel Artemis

Los Angeles, rok 2028. V meste zúria nepokoje, avšak zranení kriminálnici majú miesto, kde sa môžu cítiť v bezpečí - tajnú nemocnicu, ktorú vedie tajomná žena menom The Nurse (Jodie Foster). Aby ste mohli toto miesto využiť, musíte sa riadiť istými pravidlami.

Keď sa však miesto stane predmetom invázie, začne sa poriadne akčné peklo. Snímku natočil Drew Pearce a okrem Foster uvidíme aj Sterlinga K. Browna, Davea Bautistu, Sofiu Boutella, Jeffa Goldbluma či Zacharyho Quinta. Americká premiéra sa uskutoční 20. júla (červenec) 2018.


The Expendables 4 so Stalloneom dorazí možno už začiatkom budúceho roka a Japonci chystajú vlastný svet monštier s Godzillou
Zdroj: Global Road Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia