Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 19:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Harrison Ford pochválil sólovku Han Sola. Alden Ehrenreich v hlavnej úlohe podľa neho odviedol výbornú prácu

FILMY A SERIÁLY HARRISON FORD
Uložiť Uložené

Solo: A Star Wars Story si už môžete vychutnať aj v slovenských kinách.

Solo: A Star Wars Story už vstúpil aj do slovenských kín a na jeho návštevu vás môže naladiť aj naša mimoriadne spokojná recenzia. Ron Howard urobil skrátka kus poctivej práce. To ocenil aj ten najpovolanejší, a síce Harrison Ford, predstaviteľ Han Sola v pôvodných Star Wars filmoch.

Harrison Ford pochválil sólovku Han Sola. Alden Ehrenreich v hlavnej úlohe podľa neho odviedol výbornú prácu
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Ford sa vyjadril, že prequelové dobrodružstvo Han Sola sa mu veľmi páčilo. Videl ho údajne už dvakrát a mimoriadne pochvalne sa vyjadril na adresu Aldena Ehrenreicha.

 

Práve o ňom pred premiérou kolovali rôzne zvesti a špekulácie, ktoré hovorili o jeho slabých hereckých schopnostiach. Ukázalo sa však, že ide len o prázdne reči, Alden teraz navyše dostal pochvalu od samotného Forda. A to už niečo znamená!

Zaujímavosťou je, že Harrison Ford nikdy nemal Star Wars ságu v nejakej veľkej láske. Oceňoval síce, že A New Hope mu poskytol dobrý odrazový mostík v jeho kariére, ale v minulosti už vyhlásil, že Han Solo preňho nie je až tak zaujímavá postava. A čo vy? Chystáte sa na nový Star Wars spin-off?

Domov
Zdieľať
Diskusia