Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2018, 13:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Samuela L. Jacksona v najnovšej marvelovke digitálne omladia o 25 rokov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nakrúcanie hlavného materiálu Captain Marvel sa už skončilo, takže teraz môže prísť na radu dôkladná post-produkcia.

Šéf Marvelu Kevin Feige prezradil, že 69-ročný Samuel L. Jackson, ktorý stvárňuje Nicka Furyho, bude v komiksovke Captain Marvel digitálne omladený, a to o celých 25 rokov! Nakrúcanie Captain Marvel skončilo len pred pár dňami, tvorcovia sa teda môžu vrhnúť na náročnú post-produkciu.

Pri nej sa tvorcovia samozrejme budú sústrediť na množstvo digitálnych efektov, avšak veľa času iste zaberie práve digitálne vymazanie Jacksonových vrások. Podľa slov samotného Feigea by mal byť Nick Fury mladý po celý film. Vyvrátil tým teórie niektorých fanúšikov, ktorí tvrdili, že sa mladý Nick Fury objaví len v niekoľkých scénach.

Samuela L. Jacksona v najnovšej marvelovke digitálne omladia o 25 rokov
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

Okrem toho dodal, že procesom omladenia si prejde aj agent Phil Coulson v podaní Clarka Gregga. Podobné postup nie je pre Marvel úplnou novinkou. Koniec-koncov, v jeho najnovšom filme Ant-Man a Wasp sme mohli vo flashbackoch vidieť mladého Hanka Pyma (Michael Douglas) a výsledok bol rozhodne pôsobivý.

Rozhodne pôsobivejší, než pokusy iných filmových štúdií. Dúfajme, že aj v prípade Captain Marvel si tvorcovia dajú rovnako záležať. V snímke uvidíme v hlavnej úlohe oscarovú Brie Larson a okrem nej sa objavia aj Gemma Chan, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Jude Law či Annette Bening.

Režíruje dvojica Anna Boden a Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story) a slovenskej premiéry sa dočkáme 7. marca (březen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia