Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2018, 13:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Johan Hill natočil svoj prvý film. Je o nostalgickom dospievaní v Los Angeles 90. rokov so skejtom v ruke, alkoholom či prvým sexom

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL
Uložiť Uložené

Hill sa nám prvýkrát predstavuje na režisérskej stoličke. A jeho debut Mid90s rozhodne nevyzerá márne!

Herec Jonah Hill (Superbad, The Wolf of Wall Street) si vyskúša režisérsku profesiu a jeho debutom bude zaujímavo vyzerajúca dramédia Mid90s. Hlavným hrdinom príbehu bude 13-ročný Stevie (Sunny Suljic aka Atreus z God of War), ktorý žije v Los Angeles 90. rokov.

S rodinou nemá práve harmonický vzťah, takže veľa času trávi na ulici so skateboardom a so svojimi kamarátmi a prežíva typické radosti aj starosti začínajúcej puberty.

V snímke si zahrajú aj Lucas Hedges, Katherine Waterston, Na-kel Smith, Olan Prenatt či Ryder Mclaughlin. Jonah Hill sa okrem réžie postaral aj o scenár.

Podľa traileru sa zdá, že na svoje si prídu skôr milovníci nezávislej kinematografie a coming-of-age príbehov, kde pôjde najmä o vyobrazenie problémov dospievania a špecifickej dobovej atmosféry.

Trailer pôsobí veľmi nádejne a na mnohých z nás má film už z ukážky poriadne nostalgický účinok. Práca s farbami a kamerou pôsobí, akoby film naozaj vypadol priamo z 90. rokov.

Fakt, že za snímkou stojí overené štúdio A24 (Lady Bird, The Florida Project) potom už len dokazuje, že by Mid90s mal byť v našom hľadáčiku. Do amerických kín sa film dostane 19. októbra (říjen) 2018.

Johan Hill natočil svoj prvý film. Je o nostalgickom dospievaní v Los Angeles 90. rokov so skejtom v ruke, alkoholom či prvým sexom
Zdroj: A24
Domov
Zdieľať
Diskusia