Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2018, 15:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Idris Elba ako James Bond? Zdroje blízke štúdiu znova hovoria o hercovi ako o voľbe číslo jedna

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND
Uložiť Uložené

Vystrieda Idris Elba Daniela Craiga?

Nie je žiadnym tajomstvom, že Daniel Craig, súčasný predstaviteľ Jamesa Bonda, sa chystá sériu opustiť po snímke Bond 25. Štúdio teda už horlivo uvažuje, koho obsadí na jeho miesto.

Fanúšikovia už pomerne dlho žiadajú, aby bol do role agenta 007 obsadený Idris Elba. Chvíľu sa zdalo, že štúdio ich volanie vypočuje, keďže internetom sa prehnala správa, že najväčšie šance má práve práve on.

Idris Elba ako James Bond? Zdroje blízke štúdiu znova hovoria o hercovi ako o voľbe číslo jedna
Zdroj: High Top Releasing/StudioCanal

Producentka série Barbara Broccoli už v minulosti poznamenala, že je len otázkou času, kedy si Bonda zahrá herec s inou farbou pleti. V tejto súvislosti spomenula, že agenta s povolením zabíjať by si v budúcnosti mohla strihnúť aj žena.

Informáciu, že je do úlohy zvažovaný práve Elba, mal na svetlo vyniesť Antoine Fuqua, ktorý o tom údajne diskutoval s Barbarou Broccoli. Samotný Fuqua však uviedol, že žiadna podobná diskusia sa neuskutočnila. 

Elba sa síce v minulosti možnosti zahrať si slávneho agenta rozhodne nevyhýbal, ale podľa jeho hovorcov nie je momentálne na stole žiadna ponuka. Herec si však neodpustil jeden záhadný tweet. Takže čoskoro možno bude všetko inak.

Idris Elba by bol podľa nás veľmi zaujímavý Bond. Herec má dostatočnú charizmu na to, aby sme mu agenta 007 verili a rozhodne si ho v tejto úlohe vieme predstaviť.

Idris Elba ako James Bond? Zdroje blízke štúdiu znova hovoria o hercovi ako o voľbe číslo jedna
Zdroj: Sony/Columbia/MGM
Domov
Zdieľať
Diskusia