Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Avengers: Endgame bude mať vyše 3 hodiny a pôvodný scenár Justice League od Zacka Snydera bol celý prepísaný

Avengers: Endgame bude mať vyše 3 hodiny a pôvodný scenár Justice League od Zacka Snydera bol celý prepísaný
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom, ktoré ťa aj tentokrát oboznámia s tými najzaujímavejšími novinkami nielen zo sveta filmu, ale aj seriálu.

Avengers: Endgame bude mať cez 3 hodiny

Zdá sa, že máme potvrdenú stopáž komiksovky Avengers: Endgame. Tá by mala trvať 182 minút, čo z nej robí najdlhšiu snímku z MCU. Rekord doteraz držalo Infinity War so 149 minútami. Pre porovnanie, tohtoročná sólovka Captain Marvel trvala 2 hodiny a 4 minúty.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Hellboy by sa mohol dočkať ďalších dielov 

Producent nového Hellboya Lloyd Levin v jednom z rozhovorov prezradil, že už potichu pracujú na plánoch pre ďalšie filmy. Všetko ale bude záležať od úspechu jednotky. Tú v kinách uvidíme už 11. apríla (duben) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

Pôvodný príbeh Justice League znie oveľa lepšie než verzia z kín 

Režisér Zack Snyder prezradil, že pôvodný scenár pre Justice League, ktorý s Chrisom Terriom (Argo, Batman v Superman: Dawn of Justice) napísal ešte pred premiérou BvS, nebol nikdy natočený. Štúdio ich po ohlasoch na stret Batmana so Supermanom donútilo scenár prepísať. Snyder dodal, že originálna verzia bola oveľa strašidelnejšia, pričom sme v nej mali vidieť viac zo sekvencie Knightmare, naznačenej už v BvS.

Vo vzdialenej budúcnosti prevzal nad Zemou kontrolu Darkseid a preživší členovia Justice League medzi sebou bojovali. Superman sa stal zlým a Batman so zničeným Cyborgom mali poslať Flasha späť do minulosti, aby Bruceovi povedal, že „Lois je kľúčom“ a blíži sa niečo temné. Tým niečím mal byť príchod Darkseida, ktorý mal v Batmanovej jaskyni zabiť práve Lois. A tomu museli členovia Justice League zabrániť.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Joker na ďalších fotkách

Sólovka Jokera s Joaquinom Phoenixom v hlavnej úlohe sa pripomenula ďalšími fotkami z natáčania. Snímka je momentálne v post-produkcii a do kín sa dostane 3. októbra (říjen) 2019. Fotky nájdeš na tomto odkaze.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Editing #Joker

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Annabelle straší na prvom obrázku z tretieho dielu

Režisér James Wan (The Conjuring, Insidious, Saw) odhalil prvý obrázok z tretej časti hororovej série Annabelle. Tá ponesie názov Annabelle Comes Home a jej premiéra je naplánovaná na 27. júna (červen) 2019. Za réžiou stojí Gary Dauberman (debut).

Je Steven Spielberg pokrytec?

Ako si možno zachytil, spoločnosť Apple oznámila, že na jeseň spustí svoju vlastnú streamovaciu platformu s názvom Apple TV+, ktorú podporil aj režisér Steven Spielberg. Vzhľadom k jeho vyjadreniam na adresu Netflixu  je však teraz mnohými považovaný za pokrytca.

Na jednej strane totiž tvrdí, že filmy Netflixu by nemali bojovať o Oscarov (a celkovo proti nim zbrojí), na tej druhej zasa podpísal zmluvu s firmou Apple, ktorá už onedlho predstaví svoju vlastnú streamovaciu službu. A tá sa bude dozaista snažiť vytvárať vlastné originálne a úspešné filmy, podobne, ako to robí Netflix.

Domov
Zdieľať
Diskusia