Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hellboy nikdy nemôže mať sex. Nový herec pekelníka odhaľuje najväčšiu tragédiu svojej postavy

Hellboy nikdy nemôže mať sex. Nový herec pekelníka odhaľuje najväčšiu tragédiu svojej postavy
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prinášame novú várku filmových a seriálových správ.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Hellboy podľa slov Davida Harboura nemôže mať sex s človekom

Predstaviteľ nového Hellboya David Harbour sa vyjadril, že postava Hellboya podľa neho nemôže mať sex s človekom. Dodal, že kvôli všetkým tým jeho démonickým súčastiam by to jednoducho skončilo katastrofálne. A zatiaľ čo vo verzii od Guillerma del Tora bola jednou z jeho motivácií láska k ľudskej žene, v blížiacom sa reboote to bez tohto citu bude už o čosi komplikovanejšie. Hellboy bude v tomto prípade osamelejší.

Pôvodní členovia Avengers majú vytvorení spoločný čet, vďaka ktorému sú neustále v kontakte
Pôvodní členovia Avengers majú vytvorení spoločný čet, vďaka ktorému sú neustále v kontakte Zdroj: Lionsgate

Pôvodní členovia Avengers majú spoločný čet

Herci z MCU nie sú iba kolegovia na natáčaní, ale aj veľmi dobrí priatelia, čo dokazuje aj skutočnosť, že hlavné jadro Avengers má vytvorený spoločný čet. Takto spolu ostávajú v kontakte aj v prípadoch, keď momentálne nepracujú na rovnakom projekte, pričom si medzi sebou údajne vymieňajú všakovaké blbosti, od klasických správ až po zábavné videá. Podľa Roberta Downeyho Jr. je najvtipnejším Chris Evans.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Komorník Brucea Waynea dostane vlastný seriál a v Gothame bude konečne Batman

Seriál Pennyworth, ktorý sa bude sústrediť na legendárneho komorníka Brucea Waynea, dorazil s prvými zábermi. Príbeh nás zavedie do Londýna 60. rokov minulého storočia, kedy bývalý člen SAS Alfred Pennyworth (Jack Bannon) vytvorí bezpečnostnú spoločnosť a začne pracovať s miliardárom Thomasom Wayneom (Ben Aldridge). Prvá z desiatich epizód dorazí v lete.

Presuňme sa však ešte k seriálu Gotham, ktorého piata séria je zároveň aj tou poslednou. Divákov čakajú ešte 2 finálne epizódy a tvorcovia si pre nich pripravili plagát, na ktorom nie je nik iný, než práve Batman.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Začalo natáčanie poslednej bondovky s Danielom Craigom

Režisér Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, seriál True Detective) a herci sa už momentálne nachádzajú v Nórsku, kde prebieha nakrúcanie v poradí 25. bondovky. Na prvých fotkách môžeme vidieť záhadného maskovaného muža naháňajúceho mladé dievča.

Fanúšikovia už teoretizujú o tom, že by mohlo ísť o úvodnú scénu filmu, prípadne nejaký flashback, pričom dievča môže byť celkom pokojne mladšou verziou Madeleine Swann (Léa Seydoux). Daniel Craig sa údajne zatiaľ neobjavil. Fotky aj video nájdeš tu a tu, no a samotná premiéra je naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia