Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 12:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber čelí žalobe za zdieľanie fotografie, na ktorej je on sám. Paparazzi chcel vysúdiť peniaze, spevák sa zľakol

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Zatiaľ nevieme, či sa rozhodol Robert Barbera žalobu stiahnuť, spevák však robí všetko pre to, aby nemusel riešiť problém súdnou cestou.

Justin Bieber nemá s paparazzi ideálny vzťah – podobne ako skoro žiadna populárna americká celebrita. Medializovaný bol napríklad prípad Jenifer Lopez, od ktorej chcel fotograf za použitie fotografie, ktorej bol autorom, až 150-tisíc dolárov.

Do podobnej situácie sa teraz dostal aj popový spevák, keď ho paparazzi Robert Barbera zažaloval za porušenie autorských práv tým, že Bieber pridal na svoj instagramový profil snímku, na ktorú nemal oficiálne povolenie. 

Odporúčané
Zárobky sa pohybujú od mínusu do 500 € za koncert, hovorí fotograf najväčších rapových akcií Matúš Zeťák (Rozhovor) Zárobky sa pohybujú od mínusu do 500 € za koncert, hovorí fotograf najväčších rapových akcií Matúš Zeťák (Rozhovor) 26. mája 2019, 16:45

Nie je jasné, čo Barbera požadoval, zdá sa však, že si Justin veľmi rýchlo rozmyslel, ako bude postupovať. Namiesto naťahovania sa s právnikmi dnes už máme možnosť vidieť, že zdieľa fotky fotografa na voľnej nohe a označuje ho pri každej príležitosti. 

Podľa E! News ešte zároveň Bieber poprosil fanúšikov, aby nerobili zbytočný rozruch, ten však využil na to, aby si spravil promo na svoj aktuálne chystaný hudobný projekt. Zdá sa, že svitá na lepšie časy pre fotografov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Me and my guy @richwilkersonjr

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia