Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 17:56
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bol na mol a šoféroval bez vodičáku, potom vytiahol kušu a mieril na ľudí. Tú neskôr vymenil za vzduchovku, polícia ho zadržala

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Nikomu sa, našťastie, nič nestalo.

V Poltári sa odohrala menšia dráma, našťastie so šťastným koncom. 64-ročný muž z Chorvátskeho Grobu jazdil opitý a bez vodičáka po meste. Následne mieril na ľudí kušou. Neskôr vytiahol vzduchovku. Nikomu nakoniec neublížil a skončil v policajnej cele. 

„V stredu (2. 10.) v dopoludňajších hodinách, v katastri obce Zlatno, vybral z auta kušu a mieril na ľudí, ktorí na mieste vykonávali lesnícke práce. Potom vybral vzduchovku a približoval sa s ňou k mužovi v nákladnom aute. U mužov vzbudil obavu o život a zdravie, preto z miesta odišli,“ uviedla banskobystrická polícia na sociálnej sieti.

Odporúčané
Slovák rozbíjal autá teleskopickým obuškom na diaľnici pri Piešťanoch, vodiči ho zbili, skončil na psychiatrii Slovák rozbíjal autá teleskopickým obuškom na diaľnici pri Piešťanoch, vodiči ho zbili, skončil na psychiatrii 6. septembra 2019, 8:51

Muž nafúkal 2,58 promile alkoholu. Jazdil opitý aj napriek tomu, že bol odsúdený za jazdu pod vplyvom alkoholu, za čo dostal podmienku na desať mesiacov so skúšobnou dobou 30 mesiacov. Rovnako mal zákaz viesť motorové vozidlá na viac ako päť rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia