Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2019, 8:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák rozbíjal autá teleskopickým obuškom na diaľnici pri Piešťanoch, vodiči ho zbili, skončil na psychiatrii

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na diaľnici medzi Trnavou a Piešťanami sa 4. septembra poobede odohrala dráma bez vysvetlenia.

Polícia Slovenskej republiky na svojej facebookovej stránke v stredu informovala o dráme, ktorá sa udiala na diaľnici v úseku medzi Trnavou a Piešťanmi.

V tom čase sme vedeli len to, že neznámy muž prechádza okolo áut a okná rozbíja železným predmetom: „Policia prijala dnes poobede oznámenie, že po diaľnici D1 v smere na Piešťany sa pohybuje muž na aute a rozbíja ostatným vodičom s kovovou tyčou predné a bočné sklá na autách. Predbežne bolo poškodených asi 13 áut,“ informovala stránka trnavskej polície. 

Po príchode polície na miesto činu bola zistená identita muža a taktiež okolnosti celého prípadu. Má ísť o 40-ročného obyvateľa hlavného mesta. Ten krátko pred druhou poobede zablokoval svojou Kiou Ceed osobné auto a kamión. Následne vyšiel von a teleskopickým obuškom začal rozbíjať okná. Chcel, aby si ľudia vystúpili z áut a ľahli si na zem. 

TV Markíza v reportáži informuje aj o tom, čo sa dialo po pár minútach, ešte pred príchodom polície. Niektorým vodičom totiž praskli nervy a útočníka zbili. Na videu, ktoré TV Markíza zverejnila, máme možnosť vidieť zakrvavenú hlavu muža.

Odporúčané
Policajt Michal: Vláda si do zboru dosadzuje svojich ľudí, šikana od vedúcich dohnala kolegyňu na psychiatriu (Rozhovor) Policajt Michal: Vláda si do zboru dosadzuje svojich ľudí, šikana od vedúcich dohnala kolegyňu na psychiatriu (Rozhovor) 7. februára 2019, 17:16

Ten bol s poraneniami následne hospitalizovaný v najbližšej nemocnici. Následne podľa informácií televízie skončil na psychiatrii. Vyšetrovateľ zároveň začal vo veci trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie, poškodzovanie cudzej veci a výtržníctvo.

 Video z D1 zverejnila na TV Markíza, pôvodný záznam pochádza z jedného z motorových vozidiel 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia