Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2019, 17:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Michael Bay a Ryan Reynolds ti v akčnom blockbusteri odpália mozog! Sleduj šialený trailer pre 6 Underground

Michael Bay a Ryan Reynolds ti v akčnom blockbusteri odpália mozog! Sleduj šialený trailer pre 6 Underground
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix zlanáril Michaela Baya, aby pre nich natočil akčný blockbuster. A tu je výsledok ich práce.

Michael Bay by mal pre Netflix natočiť dva filmy. Tým prvým je akčňák 6 Underground v hlavnej role s Ryanom Reynoldsom. Iste, Bay bol vždy do kín a to sa asi nezmení, tvorcovia sa však ťahajú tam, kde dostávajú kreatívnu slobodu a dostatočný rozpočet na to, aby naplnili svoju víziu. Zdá sa, že Bay taký domov našiel a dnes nám z neho posiela prvý pozdrav v podobe debutového traileru.

Príbeh sa bude točiť okolo šiestich miliardárov, ktorí sfalšujú vlastnú smrť a sformujú elitný tím, aby sa zbavili jednak svojich nepriateľov, tak i nebezpečných jedincov medzi nami. 

Okrem Reynoldsa, ktorý bude tímu veliť, uvidíme aj hercov, ako Dave Franco (Neighbors), Mélanie Laurent (Inglourious Basterds), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Sicario: Day Of The Soldado),  Lior Raz (Fauda), Payman Maadi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) či Corey Hawkins (BlackKklansman).

Scenár napísali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, Deadpool), režíruje už spomínaný Michael Bay a premiéry na Netflixe sa dočkáme 13. decembra. Celý filmový svet vie, čo si Michael Bay užíva najviac a ako to vyzerá na natáčaní jeho filmov. Využil to aj Ryan Reynolds, keď si na natáčaní takto originálne zavtipkoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia