Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2019, 12:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish spieva svoj najväčší hit dole hlavou. Pravidlá gravitácie porušila naživo v prestížnej šou

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

17-ročná speváčka to dotiahla do Saturday Night Live, kde zatiaľ nedostalo možnosť vystupovať aj veľa jej populárnejších kolegov.

Billie Eilish dostala pozvanie do šou Saturday Night Live ako hudobný hosť. Otvorila tak 45. sériu, kde dostala možnosť odprezentovať svoje skladby naživo, avšak v netradičnom prevedení. Relácia je totiž známa aj tým, že interpretom vždy vytvorí netradičnú scénu, aby bolo vystúpenie atraktívne aj pre televíznych divákov. 

Odporúčané
Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? Falošné vstupenky a prespávanie pred O2 arenou kvôli najlepším miestam. Ako Billie Eilish rozplakala tisícky Slovákov a Čechov? 22. augusta 2019, 13:58

Svoju najpopulárnejšiu skladbu Bad Guy 17-ročná popová speváčka zaspievala „zavretá“ v miestnosti, ktorá mala vizuálne spôsobiť, aby Billie Eilish vyzerala ako obor. Zároveň sa miestnosť otáčala, vďaka čomu diváci mali v niektorých momentoch pocit, že dokáže chodiť aj po strope. Hru s gravitáciou a ľudskou mysľou si mladá hviezda očividne užila.

Okrem toho ešte v menej odviazanej forme naživo predviedla aj pesničku I love you, pri ktorej jej už tradične sekundoval aj brat stojaci za úspechom jej debutového projektu. 

Práve s ním sa už čoskoro Billie Eilish chystá na ďalšie svetové turné, v rámci ktorého si naplánovala zastávky za veľkou mlákou, ale aj v Európe. Tentokrát sme sa však nedostali zastávky vo Viedni ani v Prahe. 

Odporúčané
Kto je brat Billie Eilish a prečo je najdôležitejšou osobou v jej kariére? Kto je brat Billie Eilish a prečo je najdôležitejšou osobou v jej kariére? 18. septembra 2019, 10:46

 

Domov
Zdieľať
Diskusia