Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 12:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V horore s Dakotou Johnson sa objavením telefónu plného krvavých obscénností začne brutálna hra o prežitie

V horore s Dakotou Johnson sa objavením telefónu plného krvavých obscénností začne brutálna hra o prežitie
Zdroj: Hulu / Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po Suspirii sa herečka opäť vrhá do temného žánru hororov.

Barman Will (Armie Hammer) sa jedného spočiatku pokojného večera stane svedkom bitky, po ktorej zostane na zemi telefón. Will nakoniec neodolá a začne skúmať jeho obsah, kde nájde nepredstaviteľne kruté vyobrazenia.

V tomto bode sa z jeho života stáva peklo. Sú všetky nevysvetliteľné javy iba Willovou bujnou fantáziou alebo sa ho niekto snaží pripraviť o rozum a následne taktiež o život? Nižšie priložený trailer od streamovacej spoločnosti Hulu by ti mal v tejto otázke napovedať.

Okrem Armieho Hammera (Call Me by Your Name, The Social Network) si vo filme zahrá Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Karl Glusman (Nocturnal Animals), Brad William Henke (Orange is the New Black) či Dakota Johnson (Suspiria, séria Fifty Shades). Hororovú snímku režíroval a scenár k nej napísal Babak Anvari. Ten v roku 2016 natočil pozoruhodný horor s názvom Under the Shadow.

Premiéru si film odbil 26. januára (leden) 2019 na slávnom Sundance Film Festival a dostupný na streamovacom servise Hulu a Netflix bude už od 18. októbra (říjen) tohto roku. Pokiaľ máš predplatenú jednu z menovaných služieb a patríš medzi fanúšikov hororu, mal by si si tento dátum určite poznačiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia