Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2019, 8:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rozseknuté obočie Furyho potrápilo: Dostal som 47 stehov, šiel som do kasína a dal som si pár pív, na Wildera som pripravený

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené

31-ročný nezastaviteľný zápasník si vo víkendovom zápase odniesol víťazstvo aj napriek tomu, že mu súper nepríjemným spôsobom rozťal obočie. Celý krvavý si odniesol jednohlasnú výhru.

Tyson Fury si pred pár dňami pripísal už 29. víťazstvo v rade, tentokrát proti rovnako doteraz neporazenému Ottovi Wallinovi. Síce išlo podľa rozhodcov o jednohlasnú výhru, ešte v úplnom úvode utrpel 31-ročný Brit veľmi nepríjemné zranenie, ktoré mohlo vývoj zápasu výrazne ovplyvniť.

Wallin ho totiž tvrdo zasiahol nad oko, čo spôsobilo niekoľko centimetrovú tržnú ranu, ktorá veľmi intenzívne krvácala. Wallin po zápase priznal, že mu robilo radosť, že takto svojmu súperovi ublížil a dúfal, že sa mu podarí rovnaké miesto ešte párkrát zasiahnuť.

Odporúčané
Zakrvavený Tyson Fury si odnáša ďalšiu cennú výhru. Zdolal doteraz neporazeného Wallina Zakrvavený Tyson Fury si odnáša ďalšiu cennú výhru. Zdolal doteraz neporazeného Wallina 15. septembra 2019, 9:46

Furyho trenky boli po zápase celé od krvi, keďže sa mu podarilo opäť vyhrať, nič si z toho nerobil. Neskôr bol aj hospitalizovaný, rana si vyžiadala až 47 stehov, informuje The Sun

Reportérom sa ešte podarilo odchytiť bojovníka na letisku, kde prezradil, čo sa dialo. „Šiel som do nemocnice, dostal som zopár stehov, odišiel som domov a pospal som si. Následne som šiel do kasína, dal som si pár pív a vyhral som. Teraz si idem dať ďalšie pivá,“ odpovedá úprimne Tyson Fury.

Odporúčané
Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom 16. júna 2019, 19:09

Reportéri sa ho opýtali aj na to, či bude kvôli zraneniu posunutý jeho dlho očakávaný zápas s Wilderom, ktorý je naplánovaný na 22. februára„Som pripravený na vojnu, myslím, že to bolo niečo viac ako 40 stehov. som v poriadku, je to box. Nemôžem ísť plávať a namočiť sa,“ vysvetľuje novinárom Fury.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tyson Fury (@gypsyking101),

Domov
Zdieľať
Diskusia