Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2019, 22:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najprv Neymara fanúšikovia vypískali, potom ukážkovými nožničkami v nadstavenom čase rozhodol o víťazstve PSG

ŠPORT NEYMAR PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aspoň niekoľko dnešných Neymarových odporcov možno po nádhernom góle prehodnotí svoju nevraživosť.

Neymar a tím PSG nemali pred začiatkom sezóny ideálny vzťah. Spokojný nebol šéf úspešného klubu z Paríža a rovnako ani samotný hráč. Ten bol dokonca ochotný prispieť vlastnými finančnými prostriedkami, aby mohol prestúpiť naspäť do FC Barcelona. Nelojálnosť mu dnes dali pocítiť aj skalní fanúšikovia PSG, ktorí jeho meno ešte v úvode pri čítaní súpisok hlasno vypískali. 

Odporúčané
Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona 1. septembra 2019, 14:00

Stretnutie so Štrasburgom sa počas celých 90 minút nedočkalo jediného gólu. Práve Neymar však rozhodol v prospech Paris St-Germain v nadstavenom čase ukážkovými nožnicami po centri od obrancu Dialloa. Ich tím mal v celom zápase hernú aj štatistickú prevahu, a tak ide o zaslúženú výhru. 

Neymar si zároveň u fanúšikovskej základne PSG aspoň trochu napravil reputáciu, keďže to na konci prestupového obdobia vyzeralo ako sabotáž. Kvôli trojzápasovému zákazu však nebude môcť pomôcť svojmu klubu v najbližšom zápase proti Realu Madrid.  

Domov
Zdieľať
Diskusia