Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 16:49
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Hra Mario Kart Tour príde na Android a iOS už 25. septembra

TECH HRY
Uložiť Uložené

V USA by mohlo ísť o obrovský hit, ktorý sa pozrie aj do európskych veľkomiest.

Nintendo ohlásilo, že 25. septembra spustí novú mobilnú hru Mario Kart Tour. Videá naznačujú, že pôjde o klasický arkádový pretekársky titul, kde okrem víťazstva záleží aj na zbieraní mincí a boostov na trati. Na nový trailer upozornil Cnet.com.

Najúspešnejším trhom pre Nindendo je USA a vzhľadom na to, že Mario Kart 8 Deluxe pre dosplejšiu konzolu Switch si kúpilo už takmer 18-miliónov hráčov, obrovským hitom by sa mohli stať aj verzie pre Android a iOS.

Hra by dokonca mala obsahovať aj trate inšpirované reálnymi svetovými metropolami. Nečakáme, že sa v nej podobne ako vo Forze Motorsport 7 objaví napríklad Praha s prejazdom cez Karlov a Mánesov most, ale ktovie. 

Mario Kart Tour si v obchodoch App Store a Google Play môžeš zatiaľ predobjednať. Všetky mobilné hry od Nintenda sú zadarmo, takže podobnú politiku zrejme Japonci zvolia aj tentokrát. 

Domov
Zdieľať
Diskusia