Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 9:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Malý syn Lionela Messiho sa naplno radoval z nepremenenej šance Barcelony. Suárez nechcel veriť vlastným očiam

ŠPORT LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Malý Mateo obľubuje provokovať svojho otca.

Cez víkend sa v zápase španielskej La Ligy stretli FC Barcelona s Betisom Sevilla. Hostia sa v úvodnej časti hry väčšinou bránili, ale potom dostal výbornú loptu na kopačku Nabil Fekir a poslal ju za chrbát barcelonského brankára.

Na ihrisku pritom neboli najväčšie hviezdy Kataláncov Lionel Messi ani Luis Suárez, keďže sa obaja momentálne zotavujú zo zranení, a zápas si vychutnávali len z tribúny. Do hľadiska zobrali aj svoje deti, čo zaujalo režiséra prenosu a na týchto dvoch velikánov pravidelne ponúkal divákom prestrihy.


Najlepší moment prišiel vo chvíli, keď Barcelona nepremenila veľkú šancu a malý syn Lionela Messiho Mateo sa začal naplno radovať. Zarazený Luis Suárez sa naňho hneď spýtavo pozrel s otázkou, čo to robí, avšak už samotný Messi v nedávnom rozhovore priznal, že Mateo je veľký provokatér.

Odporúčané
KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy KVÍZ: Hral Ronaldo za Juventus a Messi za AC Miláno? Uhádni, v ktorých tímoch pôsobili najväčšie futbalové hviezdy 28. novembra 2023, 15:30

Vždy, keď Barcelona alebo Argentína prehrá, Mateo si doma robí z otca posmešky a neustále fandí jeho protivníkom. Tentokrát sa mu vďaka vtipnej reakcii podarilo zabaviť internet.

Domov
Zdieľať
Diskusia