Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. augusta 2019, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aké najbizarnejšie zážitky z koncertov majú Ektor, Pil C, Strapo a Maniak?

HUDBA PIL C STRAPO
Uložiť Uložené

Majú za sebou stovky koncertov, a tak si teraz zaspomínali aj na najkurióznejšie zážitky, ktorých boli svedkami.

Festivalová sezóna je pomaly na konci a oficiálne ju uzavrie s ďalším ročníkom OKAAAY Open Air pražský raper Ektor. Ten si už tradične pozval aj hostí, a tak to 30. augusta v Hradci Králové pred klubom Denoche bude už tradične obrovské. Tešiť sa môžeš na Strapa a Pil C-ho za Slovensko a chýbať nebude ani Maniak, ktorého energické shows už hádam nie je potrebné nikomu predstavovať. 

Na piaty ročník OKAAAY Open Air festivalu môžeš ísť úplne zadarmo vďaka Refresher Benefitom.

Chalani majú za sebou aj počas aktuálnej sezóny udalostí pod holým nebom množstvo zážitkov, a tak sa rozhodli zopár z nich prezradiť. Čo najbizarnejšie zažila mladá krv z labelu Bigg Boss? „Frajer sjetej snad na všem, co existuje, kterej běhal po festival areálu pomazanej h*vnama,“ prezradil Maniak, názov udalosti pre istotu nekonkretizoval.

Odporúčané
Pil C, Strapo aj Maniak sú hosťami na piatom ročníku Ektorovho OKAAAY Open Air Pil C, Strapo aj Maniak sú hosťami na piatom ročníku Ektorovho OKAAAY Open Air 22. júla 2019, 23:42

Vtipne reagoval na otázku Strapo: „Ako interpret pravidelne zažívam bizár, keď sa bavím s niektorými "kolegami" zo scény a snažím sa pri tom nesmiať,“ poznamenal na adresu interpretov, ktorí niekedy hovoria viac, ako by mali.

Spomenul si však aj na jeden kuriózny starší zážitok, keď navštívil udalosť pod holým nebom ako návštevník. „Bolo to, keď som videl na fesťáku ako týpek má sex s čajkou uprostred davu pred hlavným stageom. Ona sa opitá opiera o cudzieho týpka pred ňou, ktorý sa jej tak trochu bojí a preto drží hubu a čaká, kým to skončí. Ona mu za to následne veľmi vďačne nagrcá do kapuce.“

Aké najbizarnejšie zážitky z koncertov majú Ektor, Pil C, Strapo a Maniak?
Zdroj: Matúš Zeťák

Pil C si spomenul hlavne na vlastnú skúsenosť z čias, kedy bol rozbehnutý viac, než by bolo zdravé: „Najhorší asi strašný ožer a after kedysi na Hip Hop Kempe.“

Štvoricu zážitkov uzatvára samotný Ektor, pre ktorého bol špeciálny jeden zo starších ročníkov Hip Hop Žije.  „Jednou jsem se na Hip Hop Žije vylil do takovejch jupiterů, že jsem běhal do půl těla po čtyřproudý silnici proti autům. Byl to uvolňující a příjemnej zážitek,“ dodáva s úsmevom a upozornením, aby to nikto neskúšal na vlastnej koži.

Čo sa však určite absolvovať oplatí je 5. ročník OKAAAY Open Air. Kapacita priestoru je obmedzená a nie je vylúčené, že sa udalosť vypredá ešte pred 30. augustom. Stále máš možnosť zakúpiť si lístky v predpredaji. Prípadne, ak si našim predplatiteľom, môžeš ísť na túto udalosť úplne zadarmo.

Okrem Ektora, Pil C-ho, Strapa a Maniaka sa môžeš tešiť na množstvo DJs, vďaka ktorým naberie celá udalosť aj žánrovo trochu iný žánrtový rozmer. Black Angelika, Hightower, Spinhandz, Specialbeatz, Kwé, Saybon a ďalší predvedú to najlepšie zo svojho repertoára.

Aké najbizarnejšie zážitky z koncertov majú Ektor, Pil C, Strapo a Maniak?
Domov
Zdieľať
Diskusia