Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2019, 14:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Deniska sa v práci zapotí aj párkrát do dňa. Čo všetko musí absolvovať?

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Naši moderátori a redaktori to nemajú v práci ľahké. V najnovšom videu sa dozvieš, ako vyzerá bežný deň našej Denisky.

 

Už pred časom sme sa rozhodli dať divákom možnosť nahliadnuť do zákulisia vzniku obsahu, ktorý sa objavuje nie len na našom YouTube kanáli, ale aj na webe. Najnovší vlog patrí našej moderátorke Deniske, ktorá to v rámci svojho pracovného dňa často nemá jednoduché, obzvlášť, keď ju popri prípravách článkov zamestnávajú aj videá. 

Dozvieš sa, kedy ráno vstáva, akým aktivitám sa venuje ešte pred príchodom do práce a čo nasleduje potom. Vezmeme ťa na natáčanie Freshnews, ale aj do terénu. Ukážeme ti zopár tipov, ako riešiť stuhnuté telo, keď máš sedavú prácu a ochutnáme novú zmrzlinu v hlavnom meste. 

Výrečná Deniska všetko zodpovedne komentuje, a tak sa možno dozvieš aj viac, ako si predpokladal. Jej deň sa končí, ako inak, v bare a ty nám do komentárov môžeš napísať, ako vyzerá ten tvoj, čo našej moderátorke závidíš a čo naopak nie. 

Odporúčané
Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? 4. apríla 2019, 14:29
Domov
Zdieľať
Diskusia