Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 18:15
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Tíndžeri pozerali televíziu, zrazu sa v dome objavil hladný medveď a napochodoval priamo do chladničky

ZAUJÍMAVOSTI USA
Uložiť Uložené

Nikomu sa našťastie nič nestalo.

Medveďov máme aj na Slovensku veľa a sem-tam nám narobia vrásky na čele. Hrabú sa v kontajneroch, chodia pomedzi domy. Nedávno sme písali o tom, ako sa hnedý maco prechádzal po uliciach Ružomberka za bieleho dňa. Niečo podobné si zažili aj tíndežeri v USA. Až na to, že ich medveď navštívil priamo u nich doma, informuje Inside Edition.

Domáce bezpečnostné kamery zachytili hnedého medveďa, ako vošiel priamo do ich domu. Vedel, kam má ísť – napochodoval priamo do chladničky, kde hľadal niečo pod zub. Z kuchyne šiel do obývačky, kde si vychutnal mäso, ktoré „ukoristil“ z chladničky. Nevšedná situácia sa odohrala v Kalifornii.

Odporúčané
Jeleň pokrytý nádormi. Fotografke sa vo voľnej prírode naskytol smutný obraz Jeleň pokrytý nádormi. Fotografke sa vo voľnej prírode naskytol smutný obraz 10. augusta 2019, 11:00

Do domu sa dostal cez zadné dvere. Najzaujímavejšie na tom je to, že v dome boli aj ľudia. Medveď jednoducho nemal strach, aj napriek tomu, že v dome bola zapnutá televízia. Tú pozerali 15-ročný Hayes Sherman a jeho kamarát Bobby Harden.

Keď zistili, že majú v dome medveďa, zabarikádovali sa a zavolali na políciu. Tá na medveďa použila sedatíva a zviera vyhnala von z domu. Rodina sa zaprisahala, že od incidentu budú všetky okná aj dvere radšej zamykať.

Domov
Zdieľať
Diskusia