Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2019, 15:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slovákov v aute skoro prebodla tyč. Hrozivý záber pripomína horor Nezvratný osud

ZAUJÍMAVOSTI AUTONEHODA
Uložiť Uložené

Stačilo málo a mladý vodič so svojou spolujazdkyňou nemuseli byť už na svete.

V obci Dubodiel v trenčianskom okrese 33-ročný Martin z Bratislavy neprispôsobil jazdu mokrej vozovke a s autom značky Opel Corsa dostal šmyk. Vozidlo následne ľavou stranou narazilo do dopravného značenia a taktiež do zábradlia mostu.

Práve kovová tyč zábradlia mostu sa podľa fotografií z miesta autonehody zapichla do auta. 31-ročnú spolujazdkyňu síce daná tyč nezasiahla, ale zachytila nohy vodiča.

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

Žena bola následne ošetrená vo fakultnej nemocnici v Trenčíne. 31-ročný vodič utrpel ľahké zranenia a bol hospitalizovaný v rovnakej nemocnici ako jeho spolujazdkyňa. Dychová skúška u Martina nepreukázala prítomnosť alkoholu

Bolo veľkým šťastím, že kovová tyč neprepichla vodiča vozidla a jeho spolujazdkyňu sediacu na prednom sedadle vedľa neho,“ napísala o udalosti polícia. Mladá dvojica Slovákov mala teda šťastie v nešťastí a nechýbalo veľa, aby sa ich jazda desivým spôsobom podobala na diaľničnú tragédiu z hororu Nezvratný Osud 2.

Domov
Zdieľať
Diskusia