Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lady Gaga údajne ukradla melódiu skladby Shallow, Česká fitnesska zožala kritiku za úchylnosti na posvätnom mieste

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sme opäť zrhnuli všetky dôležité udalosti, ktoré sa udiali za posledných pár dní.

Ešte stále máš možnosť vyhrať 2 lístky na utorkový koncert Billie Eilish v Prahe v súťaži, ktorú sme si pre teba pripravili v spolupráci s Universal Music. Aj o tej sa dozvieš čosi viac v najnovších Freshnews, kde tentokrát uvidíš Petru a Krištofa. Dvojica si pripravila množstvo noviniek a dôležitých informácií pre urban kultúru, resp. každého, kto chce byť v obraze v rámci lifestyle tém. 

Dozvieš sa, čo je nové v domácej hudbe a akým problémom musí aktuálne čeliť Lady Gaga. Ukázalo sa totiž, že práva na melódiu populárnej skladby Shallow si nárokuje iný interpret, za ktorým údajne stojí aj renomovaný odborník. 

Negatívnych správ sa dočkali aj ďalšie speváčky a futbalisti, o ktorých sme sa dozvedeli, že v niektorých prípadoch aj viac ako polovica ich sledovateľov na Instagrame nie je reálna. Do problémov sa dostal populárny milionár z Talianska po tom, čo udieral ženy na videu po zadku, všetko však vyriešil efektívne a s humorom. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia