Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2019, 16:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Policajt spacifikoval muža s mačetou jedným rýchlym skokom

ZAUJÍMAVOSTI DROGY ŠPANIELSKO
Uložiť Uložené

Tomu sa povie vydarený zásah.

Polícia v Madride musela nedávno podstúpiť pomerne dramatické chvíle, kedy boli vystavení útoku muža s mačetou. Príslušníci polície násilníka obkľúčili vo fontáne, no jeden nesprávny pohyb mohol samozrejme spustiť streľbu. Cieľom bolo pochopiteľne zadržať páchateľa živého.

Odporúčané
Policajný prezident: V 90. rokoch panoval strach. Museli sa nájsť jednotlivci ako ja a moji kolegovia, my sme sa nebáli Policajný prezident: V 90. rokoch panoval strach. Museli sa nájsť jednotlivci ako ja a moji kolegovia, my sme sa nebáli 3. júna 2019, 11:31

Ako informuje RT, Afričan na videu sa odmietal vzdať, a tak bolo jeho zatknutie mierovým spôsobom nepravdepodobné. Už od začiatku, kedy ho prichytili pri preberaní drog, vykazoval prvky agresívneho správania, po policajtoch hodil svoj ruksak a snažil sa ich taktiež porezať.

Jeden z policajtov sa pokúsil o odvážny zásah, v rámci ktorého odzadu skočil na páchateľa. Spoločne so svojimi kolegami mu následne nasadili putá. Po zadržaní Afričana bolo zistené, že agresor s mačetou má na konte už približne 20 trestných činov. Okrem toho bol dvakrát odsúdený za sexuálne napadnutie.

Domov
Zdieľať
Diskusia