Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 14:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

CGI omladení Robert De Niro a Al Pacino zabíjajú grázlov ako klasickí mafiáni v prvom traileri pre Irishmana

CGI omladení Robert De Niro a Al Pacino zabíjajú grázlov ako klasickí mafiáni v prvom traileri pre Irishmana
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Martin Scorsese konečne ukazuje svoj vysnený projekt.

Po prvých dvoch fotkách z filmu sme sa celkom nečakane dnes dočkali aj debutových záberov. Teaser trailer vsádza na mafiánsku atmosféru, predstavenie hrdinov, konfliktu a prostredia, pričom nám omladené legendy ukazuje len čiastkovo. Predsa len, sám Scorsese s technológiou nie je úplne spokojný, a tak sa na trikoch stále tvrdo pracuje. 

Irishman je v súčasnosti tak trochu netradičným filmom. Klasické gangsterky s legendami žánru už nikto netočí, v podstate sa mafiánske filmy rodia už len zbežne. Nikto s nimi nechce mať nič spoločné, obzvlášť, ak majú stáť viac ako pár desiatok miliónov dolárov.

A v tom prichádza Netflix, ktorý len na výrobu Irishmana poskytol Scorsesemu už viac ako 150 miliónov dolárov, pričom je možné, že sa toto číslo ešte značne navýši. A to stále nehovoríme o nákladoch na reklamu, hoci tie si našťastie streamovací gigant reguluje niekoľkonásobne lepšie ako hollywoodske štúdiá.

Irishman je preto pre nás darom z nebies. Scorsese na režisérskej stoličke ukecal Joea Pesciho, aby sa vrátil z dôchodku a povolal aj Al Pacina a Roberta De Nira, najväčšie legendy žánru. 

Odporúčané
The Irishman (Recenzia) The Irishman (Recenzia) 28. novembra 2019, 13:50

V adaptácii románu I Heard You Paint Houses od Charlesa Brandta uvidíme okrem trojice spomenutých Annu Paquin, Harveyho Keitela, Bobbyho Cannavalea, Jesseho Plemonsa či Jacka Hustona. Príbeh rozpráva o mafiánskom nájomnom vrahovi Frankovi "The Irishman" Sheeranovi, človekovi, ktorý má veľmi zaujímavé informácie o zmiznutí a smrti vodcu odborov Jimmyho Hoffu. 

O scenár sa postaral Steven Zaillian (Schindlerov zoznam). Projekt patrí medzi Scorseseho vysnívané tituly a sfilmovať sa ho snažil už dlhé roky. Snímka je v postprodukcii už od marca 2018, takže je nepochybné, že dotvoriť tie efekty dáva vfx composerom nesmierne zabrať. Premiéra nás čaká na jeseň/v zime tohto roka. Celosvetová premiéra ho čaká na newyorskom filmovom festivale 27. septembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia