Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2019, 14:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slovnaft BAjk po takmer roku fungovania konečne spúšťa aplikáciu

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Polohu bicyklov teraz pohodlne zistíš aj v appke.

Bratislavský bikesharing Slovnaft BAjk je v prevádzke už od 7. septembra minulého roku, no sľúbenú aplikáciu dostávame až teraz, takmer rok po spustení celej služby. Konečne si tak aj v aplikácii na svojom smartfóne budeš môcť pozrieť, kde sa nachádza najbližší bicykel a v ktorej stanici ho môžeš zadokovať.

V mobilnej aplikácii nájdeš tiež údaje zo svojho profilu, ako napríklad podrobnosti o uskutočnených jazdách. Nováčikovia si v aplikácii budú môcť kúpiť bikesharingovú službu a všetko by malo byť zabalené aj v príjemnom užívateľskom prostredí.

Appka bikesharingu toho však má zvládnuť omnoho viac. Pamätať si 8-miestny PIN sa nikomu nechce, preto si teraz prostredníctvom aplikacie budeš môcť odomykať aj skrz QR kód. Do mobilu ti budú prichádzať užitočné notifikácie o peniazoch na účte či úspešnom zadokovaní bicykla a aplikácia ti ukáže aj práve absolvovanú trasu.

Slovnaft BAjk po takmer roku fungovania konečne spúšťa aplikáciu
Zdroj: Tomáš Blahuta/REFRESHER

Domov
Zdieľať
Diskusia