Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2019, 10:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rusi si natočili vlastný Chernobyl. Z traileru sa smeje celý svet

Rusi si natočili vlastný Chernobyl. Z traileru sa smeje celý svet
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY CHERNOBYL
Uložiť Uložené

Tak tomuto projektu rozhodne nedáme šancu.

Vynikajúci Chernobyl od HBO si od našej redakcie vyslúžil vysoko nadpriemerné hodnotenie a na IMDb sa stal doposiaľ najlepšie hodnoteným seriálom. O jeho kvalitách mohol pochybovať len málokto, no predsa sa našli aj podobní jedinci. V tomto konkrétnom prípade hovoríme o filmároch z Ruska, ktorí sa rozhodli natočiť svoju vlastnú verziu udalostí.

Odporúčané
Likvidátor Černobyľu: Strážil som zakázanú zónu okolo reaktora, zlodejov sme tam mohli aj strieľať (Rozhovor) Likvidátor Černobyľu: Strážil som zakázanú zónu okolo reaktora, zlodejov sme tam mohli aj strieľať (Rozhovor) 5. júna 2019, 12:32

Než klikneš na nižšie priloženú upútavku, chceli by sme ťa upozorniť na jej hodnotenie, ktoré na Youtube pozostávalo z viac ako 14-tisíc palcov dole v kontraste s takmer 400 „lajkami“. Video bolo medzičasom stiahnuté. Priprav sa teda na to, že počas sledovania traileru budeš iba nechápavo krútiť hlavou.

Príbeh by mal údajne vychádzať z konšpiračnej teórie, podľa ktorej za výbuchom jadrovej elektrárne v Černobyle stála americká CIA. Proti seriálu Chernobyl mimochodom v priebehu minulého mesiaca protestovala aj komunistická strana Komunisti Ruska.

Tá žiadala zablokovanie seriálu v celej krajine a zažalovanie režiséra, výkonného producenta a scenáristu. Chernobyl od HBO vo svojom vyhlásení označili za „ideologický nástroj na diskreditáciu a démonizáciu Sovietského zväzu“.

Odporúčané
Havária jadrovej elektrárne v Jaslovských Bohuniciach: Nebyť dvoch mladých Slovákov, mohli sme skončiť ako Černobyľ Havária jadrovej elektrárne v Jaslovských Bohuniciach: Nebyť dvoch mladých Slovákov, mohli sme skončiť ako Černobyľ 4. júna 2019, 14:50
Domov
Zdieľať
Diskusia