Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2019, 12:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Influencerovi sa letecká spoločnosť vyhráža žalobou za zverejnenie provizórneho, rukou písaného menu v biznis triede

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Cestovateľ živiaci sa recenziami na letecké spoločnosti a ich služby zverejnil zábery, s ktorými nie sú spokojné aerolinky z Indonézie.

Instagramový influencer Rius Vernandes sa žíví recenzovaním leteckých spoločností a ich služieb už niekoľko rokov. Aktuálne však narazil na problém, keď ho aerolinka Garuda Indonesia viezla v biznis triede zo Sydney do Indonézie. Aj keď sedenie a prostredie pre cestujúcich opísal ako luxusné, predsa len narazil na problém

Do rúk sa mu totiž dostalo len veľmi provizórne menu napísané rukou na zdrape papiera, ktorý bol už na prvý pohľad jednoducho vytrhnutý zo zápisníka. Fotku zverejnil na svojom Instagrame a teraz bude pravdepodobne čeliť problémom so zákonom. 

Letecká spoločnosť z Indonézie sa mu totiž vyhráža žalobou za ohováranie, pretože zverejnil fotografiu ručne písaného menu, ktoré dostal v biznis triede.

Obrázok okamžite obletel internet a aerolinka Garuda Indonesia reagovala zverejnením upozornenia, že je prísne zakázané zverejňovať fotky a videá, ktoré dokumentujú priebeh letu. Neskôr ešte svoje stanovisko upravila s tým, že selfie a osobné fotografie sú povolené v prípade, že neobťažujú ostatných pasažierov.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Rius Vernandes (@rius.vernandes),

Domov
Zdieľať
Diskusia