Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2019, 1:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Negan sa v traileri pre 10. sériu The Walking Dead stáva dobrákom a Rick hlási návrat vo vlastnom filme

Negan sa v traileri pre 10. sériu The Walking Dead stáva dobrákom a Rick hlási návrat vo vlastnom filme
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

O ktorého obľúbenca tentokrát prídeme?

Nadšenci The Walking Dead po potvrdení, že sa štáb populárneho seriálu objaví na Comic-Cone v San Diegu, verili, že budú poctení upútavkou k 10. sérii tejto zombie telenovely. A to sa im aj potvrdilo. Prepáč nám slovné spojenie „zombie telenovela“, no seriál je už neskutočne naťahovaný, pričom posledné série bohužiaľ značne upadli na kvalite, čo sa odrazilo aj na číslach sledovanosti.

Odporúčané
Ego a Alicia Keys v novej kolekcii Reebok Classic Ego a Alicia Keys v novej kolekcii Reebok Classic 27. novembra 2013, 17:47

So seriálom to teda doposiaľ vydržali predovšetkým skalní fanúšikovia, ktorých iste potešila informácia, že odvážny Rick Grimes nie je po smrti. I keď ho už v seriáli neuvidíme, môžeme sa predbežne tešiť na filmové verzie zo sveta The Walking Dead, kde si Rick strihne rolu hlavného hrdinu. K pripravovanej snímke už máme dokonca aj prvý krátky teaser.

Zvyšok partie však zostáva aj naďalej. Tvorcovia hlavného zombie seriálu stanice AMC však boli k divákom poriadne štedrí, keďže debutová ukážka z 10. série The Walking Dead má bohatú, takmer štvorminútovú stopáž. A zdá sa, že sa do boja tentokrát zapletie každá jedna postava. Otec Gabriel (Seth Gilliam) napríklad zhromažďuje vojakov, medzi ktorými je aj Aaron (Ross Marquand) či prepustený Negan (Jeffrey Dean Morgan). Svoj moment na bojisku si ale užije aj mladá Judith (Cailey Fleming).

Samozrejme, o slovo sa prihlásia aj Whisperers. Navyše, herečka Danai Gurira, ktorá v seriáli stvárňuje Michonne, počas panelu na Comic-Cone potvrdila, že 10. séria The Walking Dead bude jej poslednou. Premiéry sa dočkáme 6. októbra (říjen) 2019. Okrem toho je tu však aj seriál Fear the Walking Dead, ktorého piata séria sa po prestávke opäť pripomenula, a to neprekvapivo ukážkou z druhej polovice. Na televízne obrazovky sa vráti 12. augusta (srpen) 2019. Zároveň bola potvrdená aj séria s poradovým číslom šesť.

Dodatočné informácie o pokračovaní boli doplnené 22. júla 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia