Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2019, 18:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Andrej Danko chce, aby sme mali štátnu vlajku pred parlamentom vyššie ako Maďari. Dal postaviť 30-metrový stožiar

ZAUJÍMAVOSTI ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Zatiaľ nikto netuší, koľko bude Dankov stožiar stáť.

Kancelária Národnej rady na čele s Andrejom Dankom sa chystá pred budovou parlamentu v Bratislave vztýčiť nový stožiar, informuje SME. Dôvodom má byť, aby sa Slovensko mohlo pýšiť, že má národnú vlaku vyvesenú vyššie ako susedné Maďarsko. V Budapešti majú stožiar, ktorý má 27 metrov, nový Dankov bude mať 30 metrov. 

„Toto bola požiadavka pána predsedu Andreja Danka, mať stožiar vyšší, ako je v Budapešti,“ vysvetľuje hovorca Národnej rady Tomáš Kostelník pre SME.

Stavba sa začala približne pred týždňom a na námestí pred budovou parlamentu je už aj jama. Zaujímavosťou je, že kompententní zatiaľ nevedia, koľko bude nový stožiar stáť. Stavba má vraj viacero fáz a kompletné náklady budú známe až po dokončení, ktoré je naplánované na 1. septembra tohto roku. 

V diskusii pod príspevkom na Facebooku denníka SME sa už strhla diskusia, kde nájdeme množstvo kritických komentárov venovaných predsedovi SNS.  

Odporúčané
Andrej Danko je opäť na smiech celému Slovensku. Tvrdí, že niekto vykúpil celý internet a Čaputovú dostal do nepríjemnej situácie Andrej Danko je opäť na smiech celému Slovensku. Tvrdí, že niekto vykúpil celý internet a Čaputovú dostal do nepríjemnej situácie 28. júna 2019, 13:39
Domov
Zdieľať
Diskusia